Kategoriat
Politiikka

Tutkijat: Tähtien Sodalla ei poliittisia ulottuvuuksia

(NABOO) Uusimmasta Tähtien Sota -elokuvasta syntynyt poliittinen kohu on vailla perusteita, arvelevat kansainvälisen politiikan asiantuntijat. Yhdysvalloissa on epäilty, että ”ohjaaja” George Lucasin uusin ”elokuva” Sithin kosto sisältää viittauksia ”presidentti” George W. Bushin ulkopolitiikkaan.
”It’s just a flesh wound!” kommentoi taas yhden kätensä menettänyt kenraali Grievous astmakohtauksensa kourissa.
Eniten meteliä on synnyttänyt kohtaus, jossa Anakin Skywalker toteaa vaimolleen Padmélle: ”Olet niin kaunis”. Repliikin on katsottu viittaavan Yhdysvaltain suunniteltuihin sotatoimiin Irania vastaan. Lisäksi Padmén vastauksen ”Se johtuu siitä että olen niin rakastunut” taas katsotaan olevan törkeä viittaus Floridan vuoden 2004 vaaliselkkaukseen.

Paskapuhetta

”Ei pidä ollenkaan paikkaansa. Koko kohtaus viittaa allegorisesti Iliaan ja Odysseian kohtaan, missä Odysseus miehineen yrittää paeta Kyklooppia lammaslauman seassa ja Kyklooppi toteaa ’Mitäs helvetin sodomiitteja täällä oikein pyllyilee'”, tyrmää kv. politiikan tohtori Ilmari Rautaa-Rajalle.
”I’ve had worse!” kommentoi taas yhden kätensä menettänyt kenraali Grievous astmakohtauksensa kourissa.
”Ainoa yhteys Tähtien Sodan ja Yhdysvaltain ulkopolitiikan kesken on siinä, että Yhdysvaltain ulkopolitiikka on perseestä ja Tähtien Sota on perseestä”, lopettaa Rautaa-Rajalle. Kenraali Grievous taas olisi valmis tyytymään tasapeliin.

12 vastausta aiheeseen “Tutkijat: Tähtien Sodalla ei poliittisia ulottuvuuksia”

Tämä oli niin loistava, etten edes yritä keksiä mitään muka-nokkelaa kommenttia! 😀

Sillä erotuksella että Star Wars ei ollut paska vaikka olisikin ollut. Korjatkaa väite tai ryhdymme jatkotoimenpiteisiin.

Koska ne star varssin liput oikein tulevat myyntiin? Mie oon norkoillu täällä Tennispalatsin kulmilla jo toista viikkoa ja alkaa pikkuhiljaa tylsistyttämään täällä makoilu. Tällä viikolla on kyllä ollut kivaa, kun yöt ovat olleet niin lämpimiä. Mei tö forss pii vit juu!

Oletteko sattuneet huomaamaan että, kun ’Anakin Skywalker’in kirjaimien paikkaa vaihdetaan, lisäillään muutama uusi kirjain ja poistetaan osa vanhoista, saadaan melkein George W Bush: Keorka W Bysh (jos ollaan tarkkoja). Sattumaako? Enpä usko!
Ja valomiekathan viittaa selvästikin 9/11 näyttelij…terroristien voiveitsiin. Ja avaruusalukset pommei… lentokoneisiin.

Totean heti kärkeen, että Pahkiksen (1/83) lainaaminen vitsailumielessä ilman lähdeviitettä on syvältä hanurista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sähkeitä Eki-sedälle sunnuntaiksi

Paino-ongelmia - Dear Eki, olen 53-vuotias entinen Vihreän liiton puheenjohtaja. Kaverit haukkuvat otettani puolueen johdosta veltoksi ja minulla on sanottu...

Close