Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä Eki-sedälle sunnuntaiksi

Paino-ongelmia – Dear Eki, olen 53-vuotias entinen Vihreän liiton puheenjohtaja. Kaverit haukkuvat otettani puolueen johdosta veltoksi ja minulla on sanottu olevan porvarillisia mielipiteitä. Suihkussa minua hävettää, kun päässäni ei ole juuri ollenkaan hiuksia kun muilla on vaikka kuinka paljon. Puheenjohtajanvaalissa sain vain 50 ääntä, vaikka yritin kolmannelle kaudelle, olenko liian lihava? nimim. Osmo51
Ongelmia painon kanssa – Moix Eki, olen 34-vuotias kulttuuriministeri Helsingistä. Pojat ovat viime aikoina lähetelleet minulle ilkeitä kirjelappusia ja levittäneet tyhmiä juoruja. Olen ollut ihan depixessä ja terveydenhoitajan mukaan veriarvoissani on jotain pahasti vialla. Lisäksi en oikein osaa päättää tykkäisinkö enemmän intialaisista naisista vai saksalaisista vanhoista miehistä. Olenko liian lihava? nimim. Tanja -70
Painoko vikana? – Hei Eki, olen mielestäni jo kypsässä iässä oleva suomalainen päätieyhteys Helsingistä Utsjoelle. Yläpäästäni olen aika kapea, suureksi osaksi kaksikaistainen lukuunottamatta pientä leventymää mm. Oulun korkeudella, mutta alapäässä olen usein nelikaistainen, ja pientareet siihen vielä päälle. Pituuteni on noin tuhat kilometriä ja silloin tällöin pinnassani on kupruja ja halkeamia, olenko liian lihava? nimim. Nelostie

3 vastausta aiheeseen “Sähkeitä Eki-sedälle sunnuntaiksi”

Kyllä se nyt vaan on niin, että Osmo51, sinä olet yksinkertaisesti liian lihava eikä sinulla ole karvoja päässä. Siitä ei tytöt tykkää, pitäs tehrä jotain!
Ja sinä Tanja34, olet myöskin liian lihava ja tykkäät tytöistä. Tunnusta vaan olevasi lesbo ja jätä ne pojat rauhaan (että jäis meille muillekin).

Osmo51: Ei hätää parahin Osmo51! Ongelmasi ovat aivan normaaleja. Ne kuuluvat tuohon ikään ja poistuvat yleensä jo ennen murrosiän loppua. Noin 23 prosenttia nuorista pojista kärsii samoista oireista kuin sinä, joten älä anna niiden haitata päivittäisiä arkirutiineitasi. Syksyllä ne naisetkin lihoo ja jouluna syödään Mervi.. korjaan sika. Parturi auttaa ja pankki lainaa. Tupee päässä pakkassäässä ja järki jäässä, nenä räässä. Puutarhatontuilta terkkuja! Ja Kaljupietulta: Lastensaduissa tavataan! Onnea!
Tanja70: Naisellisuuteen kuuluu osana samaan sukupuolen ”retkahtaminen”. Älä siis heitä ky…kirvestä pohjattomaan kaivoon. Suosittelen Emmanuelle elokuvasarjaa ja pitkää kuumaa kylpyä, niin eiköhän ala rypyt häviämään. Keskiolut tuntuu auttavan ainakin nuorilla miehillä seurusteluongelmiin: ennaltaehkäisy paras ehkäisy. Ota neuvosta vaari ja mummosta mallia. Pidä housut kintuissa ja isä mielessä! Mene sieltä mistä aita on vihreämpää toisella puolella. Saulilta terkkuja! Ja Keskisen Vesalta: Miljoona pilkissä tavataan! Tsemppiä!
Nelostie: Rakas Nelostie! Läskisi ovat tiellä. Pois alta, sillä moottoritie on kuuma! Viitostieltä terkkuja! Ja Rautatieltä: Tasoristeyksellä tavataan! Jatkoja!
Tämä tohtori on känninsä ansainut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Karpelan media-ajojahti jatkuu

(SÖRNÄINEN) Ankarat taistelut kulttuuriministeri Tanja Karpelan ja suomalaisen median välillä jatkuvat jo kolmatta päivää sotatantereeksi muuttuneilla Helsingin kaduilla. Karpelan johtamat...

Close