Kategoriat
Politiikka

Karpelan media-ajojahti jatkuu

(SÖRNÄINEN) Ankarat taistelut kulttuuriministeri Tanja Karpelan ja suomalaisen median välillä jatkuvat jo kolmatta päivää sotatantereeksi muuttuneilla Helsingin kaduilla. Karpelan johtamat keskustalaiskaartin joukot tekivät myöhään lauantaina voimakkaan hyökkäyksen mediajoukkojen Ilta-Sanomien tukikohtaan, mutta isku on Lehden saamien tietojen mukaan torjuttu.
Avoimet yhteenotot alkoivat viikon puolivälin tienoilla, kun aiemmissa yhteenotoissa saamiaan vammoja hoidattamassa ollut Karpela joutui komentaja Antti-Pekka Pietilän sissiosaston yllätysiskun kohteeksi. Karpelaa ajettiin tuntikausia takaa pitkin kantakaupungin katuja, mutta tämä onnistui pakenemaan.
Alueelta kuultiin yön aikana hajanaista laukaustenvaihtoa, mutta molemmat osapuolet ovat uutistoimisto Reutersin mukaan kaivautuneet tiiviisti asemiinsa. Puolueettomaksi sovittelijaksi ja viestinviejäksi ilmoittautuneen STT:n välitysyritykset eivät toistaiseksi ole tuottaneet tulosta. Mediajoukot vaativat diktaattorina pitämänsä Karpelan eroa, mihin keskustalaiskaarti ei suostu.

”Tappakaa ne saatanat”

”Ei tässä ole kysymys mistään ajojahdista, vaan pelissä on suurempia kysymyksiä; lehdistön- ja sananvapauden turvaaminen sekä kaikkien keskustalaisten rehupunttien tappaminen. Viva El Presidente!”, kommentoi Sanomatalon taakse kaivetusta juoksuhaudasta tavoitettu mediajoukkojen komentaja Pietilä.
Keskustalaisjoukot taas pitävät median toimia sotarikoksina ja vaativat kansainvälistä yhteisöä pikaisesti puuttumaan asiaan. ”Täällä on meneillään suurin vaiettu humanitaarinen katastrofi sitten Bataanin kuolemanmarssin”, kerrottiin Karpelan esikunnasta.
Lisäväriä tilanteeseen tuovat provinsseista kantautuneet tiedot, joiden mukaan mediajoukoista olisi irrottautumassa sotalordi Erkki Laatikaisen johdolla erillinen ryhmittymä keskustalaiskaartin tueksi. Pietilää huhut eivät häiritse.
”Laukaus! Laukaus! Sarrrrja!” huusi Pietilä.

4 vastausta aiheeseen “Karpelan media-ajojahti jatkuu”

Täällä Sörkan laitakaduilla se sotalordi jo nähtiin. Tasoitussarjaakaan ei uskalla lähteä ostamaan lähi-Alepasta, kun se raivopää huutaa tuolla megafoniin epäiskulauseitaan ja uhkaa teilata pääkirjoituksissaan kaikki, jotka eivät pukeudu kaduilla kepunvihreään univormuun.
– Raukka ei taida muuten erottaa vihollisia omista, yön ryyppykaveri otaksuu.

Eikös se suurin vaiettu humanitaarinen katastrofi ollut työsulun runtelemien änärikiekkoilijoiden kamppailu syrjäytymistä, nälänhätää ja Wal-Martin minimipalkkoja vastaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kreikan sumppupuolustus toimi jälleen

(KORINTTI) Ei kaunista, mutta tehokasta. Tuttu motto, joka takasi jälleen kerran Kreikalle yllätysvoiton, tällä kertaa Euroviisujen loppukilpailussa Ukrainassa. Maa nojasi...

Close