Kategoriat
Seksivau

Kreikan sumppupuolustus toimi jälleen

(KORINTTI) Ei kaunista, mutta tehokasta. Tuttu motto, joka takasi jälleen kerran Kreikalle yllätysvoiton, tällä kertaa Euroviisujen loppukilpailussa Ukrainassa. Maa nojasi tuttuun tapaan vankkaan puolustustyöskentelyyn ja nopeaan vastaiskupeliin, mikä pehmitti lopulta pahimmat kilpakumppanit Maltan ja Romanian.
Lopullinen niitti tuli pelin viime minuuteilla Elena Paparizoun puskumaalilla kulman jälkitilanteesta. Kreikassa voittoputken jatkuminen otettiin vastaan euforisin mielin, mutta kriitikkojen mielestä maan pelitapa saattaa pitkällä aikavälillä olla tuhoisaa lajin viihdyttävyyden kannalta.
”Paska joukkue, paskaa peliä”, kommentoi ylijumala Zeus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tieteellä maukas ratkaisu kesäkissaongelmaan

IKÄVÄ TRAGEDIA PIAN HISTORIAA, USKOVAT TUTKIJAT. (MONTAILLOU) Joka kesä eläintensuojelijat toitottavat samaa virttä: älkää ottako kesäkissaa, ja joka syksy seuraa...

Close