Kategoriat
Sähkeet

Pari rumaa sanaa ajankohtaisista asioista

Uusi palkkausjärjestelmä vastatuulessa – Yliopistoissa piakkoin käytöönotettava uusi palkkausjärjestelmä on jo aiheuttanut runsaasti hämmennystä henkilökunnan keskuudessa. ”Bazzibazukit ikonoklastin irvikuvat tehtäväluokitukset! Kapusiinit kummeliturskat mullinkuikelot satraapit sirkus-mussolinit troglodyytit UPJ-lomakkeet! Zapoteekkilauma!” kommentoi professori Kolja.
Opintopisteet kummastuttavat opiskelijoita – Tulevan lukuvuoden alussa voimaanastuva uusi opintopistejärjestelmä on jo aiheuttanut runsaasti hämmennystä opiskelijoiden keskuudessa. ”Ruttomunan siemensyöksylaskuhumalan 1,8 muuntokertoimet…merimieskirkkovenesatama! Suihinottolapsivesinokkaeläimen kalaperseiden Bologna”, tiivisti tuntojaan ylioppilaskunnan edustaja Laulava Trappin Perhe.
Vappukin meni perseelleen – Helvetin saatanan jumalauta koko ajan satanut enkä edes saanut perkele millainen krapula vitun vitun vittu.

8 vastausta aiheeseen “Pari rumaa sanaa ajankohtaisista asioista”

Jos se nyt yhtään lohduttaa, niin en saanut minäkään, edes turpaani nakkikioskinjonossa. Vappu on paska juhla.

No Wappunahan ei satanu yhtään… ainakaan Oulussa, HÄÄ HÄÄ. Vielä ku pääsis tästä kestokrapulasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhdysvallat näkyvästi mukana Vietnamin rauhanjuhlissa

(SAIGON) Yhdysvallat lahjoittaa Vietnamin hallitukselle kaksikymmentä tuhatta tonnia napalmia käytettäväksi Vietnamin sodan päättymisen kolmikymmentävuotisjuhlan yhteydessä. Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld lupasi...

Close