Kategoriat
Seksivau

Yhdysvallat näkyvästi mukana Vietnamin rauhanjuhlissa

(SAIGON) Yhdysvallat lahjoittaa Vietnamin hallitukselle kaksikymmentä tuhatta tonnia napalmia käytettäväksi Vietnamin sodan päättymisen kolmikymmentävuotisjuhlan yhteydessä. Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld lupasi myös, että Vietnamilta ei tulla vaatimaan korvausta maahan aiemmin, pääasiassa kuusi- ja seitsemänkymmentäluvuilla lastatuista noin kolmesta ja puolestasadasta tuhannesta tonnista napalmia.
”Napalmi on tarkoitus levittää näytösluonteisesti pääasiassa Saigonin ja Hanoin lähialueille vappuaattona ja sitä seuraavina päivinä” Rumsfeld kuvaili. ”Haluamme järjestää jälleen shown, johon varmasti jokaisella on mahdollisuus osallistua, totaalisen shown.”
Yhdysvallat on viime vuosina markkinoinut sangen aggresiivisesti erilaisia ilotulituspalveluja ympäri maailman. Komeisiin suorituksiin se on yltänyt ainakin Afganistanissa ja Irakissa. Nyt järjestettävä tulinäytös on kuitenkin ensimmäinen Vietnamissa sen jälkeen kun Pohjois-Vietnamin joukot valtasivat Saigonin vappuna 1975.

6 vastausta aiheeseen “Yhdysvallat näkyvästi mukana Vietnamin rauhanjuhlissa”

(53. OSAVALTIO) Yhdyshirmuvaltojen ulkoistettu ulkopoliittinen ulkopuolinen, Jani Sarasvuodatus vastaa syytöksiin kuolemantapauksista ilotulitustapahtumissa.
“Onko se hankalaa uskoa heidän kuolleen pelkästä onneen pakahtumisesta? Minun on vaikeaa hyväksyä tälläisiä syytöksiä kun otetaan huomioon mitä kaikkea mi… me olemme tehneet heidän hyväkseen” Sarasvuodatus vauhkoaa ja jatkaa hieman rauhoituttuaan, “Kyllä minä olen saanut paikallisilta epäsuorasti paljon hyvää palautetta. Esimerkiksi amerikkalaisten koneiden lähestyessä, he ampuvat aseillaan villisti ilmaan, jonka olen ymmärtänyt jonkinlaiseksi suosionosoitukseksi. Shown jälkeen paikan päältä löytää yhä selvästikin onnesta itkeviä naisia.”
Loisteen Sarasvuodatuksen pään ympärillä voimistuen sietämättömäksi, toimittaja pyrkii erkanemaan tilanteesta Sarasvuodatuksen roikkuen kuitenkin hänen lahkeessaan vaatien korvausta opeistaan.

Ennemmin ruotsiksi ihan taloudellisista syistä, sillä ruotsin kieli on rikkaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Syö paskaa, Koala -voittajat julkistettu

(TORONTO) Lehden odotetut ja arvostetut Syö paskaa, koala -palkinnot jaettiin tänä vuonna jo 150. kerran. Paras Saara-nimisen ihmisen pitämä blogi meni...

Close