Kategoriat
Muut

Syö paskaa, Koala -voittajat julkistettu

(TORONTO) Lehden odotetut ja arvostetut Syö paskaa, koala -palkinnot jaettiin tänä vuonna jo 150. kerran.

  • Paras Saara-nimisen ihmisen pitämä blogi meni selkeällä äänienemmistöllä Saaran Blogille
  • Jäädykepiirikunta sai parhaan neuleblogin palkinnon
  • Paras Musta Blogi (Alkukirjaimet Isolla) -palkinnon sai Benrope

Erikoispalkinotoina parhaan runoteoksen koalan raati myönsi Kekkos-aiheiselle esikoisrunoteokselle. Voittajille annettiin kunniakirjan lisäksi hatullinen kakkaa.
Kategoriassa ”kaikesta huolimatta mun kavereiden mielestä paras blogi” voiton vei itseoikeutetusti nimimerkki tissit, jolle Lehden toimitus lupasi oman webcamin ja sivun Seiska.fi-verkkoimperiumiin.
Koska suurin osa yleisön äänestmistä ehdokkaista oli huonoja, päätti tuomaristo valita tänäkin vuonna voittajat ns. neuvostomenetelmällä. Raati oli päätöksiin ehdottoman tyytyväinen.
Lehti onnittelee voittajia.

7 vastausta aiheeseen “Syö paskaa, Koala -voittajat julkistettu”

Jihuuuu!!!! AUUUU!!! Olen voittanut ”Syö paskaa, koala”-kilpailun! Nyyh, liikutuksen kyynel. Kiitän lehteä.
b.-setä lähtee nyt paskalle juhlistamaan voittoaan. Mustaa tulee. Musta.

Liikutuksen kyyneleet valuisivat poskilleni, ellen olisi… Neuleblogannut… Niitä… Äh. Minä lähden nyt Benropen kanssa paskalle.

Jätin kirjoittamatta kommentin, joka alkoi edellisiä mukaillen ”Haluaisikohan Saara siirtyä Benropen ja minun seuraksi…”
Olen ylpeä itsestäni.

Ai paskalle? Jaa. Koalalle muonaa oikein porukalla pistettäisiin tulemaan. Huh. Aikamoiset kekkerit, vähän toista kuin Kuukkeligaalassa varmaankin.

mitä tämä blogi juttu oikein on? kirjoitetaan mitä sylki mieleen tuo?

Blogeja en ole paljon lukenut (lehti on ensimmäinen), mutta täytyy sanoa että noi muut blogit on kamalaa, unettavaa, yhdentekevää ja mitätöntä lässytystä. Ehkä juuri ja juuri kiinnostais lukea sellaisten ihmisten blogeja, joilla on edes jotain annettavaa. Mikä ihme ilmiö tämä oikein on??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehdelle jättipotti Kuukkeligaalasta

(BLOGOSLAVIA) Samizdat-konsernin julkaisema internetjulkaisu Lehti voitti keskiviikkona Helsingissä ravintola Dubrovnikissa järjestetyssä Kultainen Kuukkeli -gaalassa odotetusti kaikki jaossa olleet palkinnot. Myös...

Close