Kategoriat
Muut

Lehdelle jättipotti Kuukkeligaalasta

(BLOGOSLAVIA) Samizdat-konsernin julkaisema internetjulkaisu Lehti voitti keskiviikkona Helsingissä ravintola Dubrovnikissa järjestetyssä Kultainen Kuukkeli -gaalassa odotetusti kaikki jaossa olleet palkinnot. Myös Syö paskaa, koala -varjopalkintoina tunnetut Kuukkelit saivat tänäkin vuonna runsaasti huomiota.
Lehden edustaja Totoro kuitenkin kieltäytyi ottamasta vastaan Humoristisin blogi -kategorian palkintoa. ”Me olemme vakavasti otettava uutisväline, emme mikään halpahintainen vitsi”, kommentoi Guccin punaiseen iltapukuun sonnustautunut Totoro.
Lehden Päätoimittajan mukaan menestys ei tullut yllätyksenä. ”Olemme määrätietoisesti panostaneet koko ajan laadukkaaseen ja nopeaan uutisvälitykseen, mikä on osoittautunut tehokkaaksi myyntivaltiksi. Myös rekrytointipolitiikkamme on ollut onnistunutta, ja voimmekin yhtään liioittelematta sanoa, että Lehden palveluksessa työskentelevät tällä hetkellä Suomen parhaat Lehden palveluksessa työskentelevät journalistit.”
Aiemmin tänä vuonna Lehti on voittanut myös parhaan alkuperäisen käsikirjoituksen Oscarin, parhaan soul-artistin Grammyn, parhaan draamasarjan Emmyn sekä Nobelin rauhanpalkinnon. Seuraavana tavoitteena Lehdellä on Päätoimittajan mukaan pysyvä jäsenyys YK:n turvallisuusneuvostossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kokkolassa myös muut oppiaineet uusiksi

(KOKKOLA, KARLEBY) Kokkolan ruotsinkieliset peruskoulut muuttavat opetuksen sisältöjä myös muissa aineissa kuin pitkään kohutussa kielten opetuksessa. Ensimmäisenä muutoksen kouriin joutuvat...

Close