Kategoriat
Sähkeet

Non sequitur -sähkeet torstaiksi

Kuu on kuulemma ruosteenpunainen – Presidentti Tarja Halosen suosio on pysynyt edelleen korkeana, vaikka Vietnamin sodasta on kulunut jo kolmekymmentä vuotta. Ovensuukyselyt ovat kuitenkin voittoisia Fatahille huonokuuloisten määrän lisääntyessä. Näkkileipä sisältää runsaasti kuitua ja kellokin on jo vaikka kuinka paljon. Raparperi on joka tapauksessa halpaa.
Blairille tulossa historiallinen voitto – Me olemme varjojen kuninkaat, mitä tarvitsemme, se me otetaan. Koko maassa sää jatkuu ajankohtaan nähden normaalia kylmempänä, kaakkoisosaan odotettavissa hajanaisia sadekuuroja ja noin kolme Toyota Corollaa – ei sokeria kiitos. Berlusconi vakuuttaa Yhdysvaltain-suhteiden olevan kunnossa, vaikka raparperi on joka tapauksessa halpaa.
Opiskeluoikeuden rajaaminen toimiva konsti – Korkeakoulujen opinto-oikeuden rajaaminen on toimiva keino lyhentää opintoaikoja ja tehostaa koulutusta, uskoo opetusministeri Tuula Haatainen. Samalla tutkintojen laatu paranee ja maisterien tuoma hyöty yhteiskunnalle kasvaa. ”Lyhyemmät tutkinnot parantavat pitkällä tähtäimellä Suomen kansainvälistä kilpailukykyä”, Haatainen sanoo, ja saahan sitä saunoa.

12 vastausta aiheeseen “Non sequitur -sähkeet torstaiksi”

Eikö Haataisen mielestä raparperi olekaan halpaa, vai onko se jopa kallista. Jos liityttäisiin EU:hun niin halpenisiko se? Tuotetaanko Suomessa saunomiseen riittävän hyvälaatuista raparperia?

”Maisterien tuoma hyöty yhteiskunnalle kasvaa”
Hä? Voiko maistereista olla jotain hyötyä muka yhteiskunnalle?

Kun kaksisataa kertaa nolla ei oo mittään (mikäli Hectoriin on uskomista), niin maisteritkaan eivät tuota yhteiskunnalle mitään hyötyä vaikka nolla kasvaisi 10 prosenttia joka vuosi.

Muttamutta.. ovatko nuo Haataiset nännit, jotka tuolta niin terhakkaasti mutta aistillisesti pilkottavat?

Kuten Raymond Chandler sanoi: ”When in doubt, have Spanish Inquisition come through a door with a gun in his hand.”

Mikä se on se EU, josta immeiset niin kovasti meuhkaavat? Kyllä meidän pitää omalla sisulla pärjätä täällä eikä mittään ryssien touhuja pidä hyväksyä. Saksasta, veljeskansalta, saadaan kuitenkin aina apua.

(Ruttula) Asiasta itseltään kysyneenä Teuvan maatalousneuvoston puheenjohtaja (SRK) lausui seuraavaa: ”Mikä se on se ydinsaastemato, joka elää ihmisen sisällä? Olkoon se EU-mato. Meidän vaarikin, 98, viisas kuin vietävä, sanoi useasti monista asioista. Erityisesti maatalouden asioista.”

Mitä, eikö Lehti olekaan koko kansan huumorilehti? Tuula Haatainen on monien mielestä ihan pätev… äh ei jaksa enää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Miespappeuden vastustajat vaativat oikeuksiaan

(PATER NOSTER) Suomen luterilaista kirkkoa repivä riita miespappien asemasta roihahti jälleen keskiviikkona, kun miespappeutta vastustava vanhoillisten ryhmä esitti joukon tiukkoja...

Close