Kategoriat
Sähkeet

Epäkorrekteja poliittisia sähkeitä perjantaiksi

Hajoo siihen baltti – Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmoitti perjantaina, että maa aio pahoitella Baltian maiden liittämistä Neuvostoliittoon toisen maailmansodan jälkeen. Putinin mukaan kyseessä ei ollut miehitys vaan Baltian pelastaminen tuholta, jonka demokratia, ihmisoikeudet, kulutushyödykkeet ja ihmisarvon kunnioittaminen olisivat muuten aiheuttaneet. Putin pyysikin baltteja lopettamaan turhan valituksen aiheesta. ”Mee kotiis asumaan! Mööö! Montaks jääkiekkomestaruutta teillä on?” örisi Putin virolaisille makkarajonossa Nevski Prospektilla.
Hajoo siihen hurri – Suomen pääministeri Matti Vanhanen lohdutti perjantaina jääkiekkotappion masentamia kansalaisia muistuttamalla, että maamme on häpeällisestä häviöstään huolimatta edelleen ”ihan vitusti Ruotsia parempi maa”. ”Meillä on isommat työttömyyslukemat, pidemmät leikkausjonot, suhteellisesti enemmän alkoholisteja, ihan perkelesti pidempi itäraja ja totaalinen etumatka suomenruotsalaisten määrässä. Ähä-ähä-ä-hää, njän-nän-nää!” vastasi Vanhanen opposition välikysymykseen.
Hajoo siihen knallipää – Koko Eurooppa yhtyi perjantaina yleiseen vahingoniloon brittejä kohtaan, jotka edelleen äänestivät työväenpuolueen jatkamaan hallitusvastuussa. Tony Blair puolueineen sai riittävän enemmistön huolimatta katastrofaalisesta Irakin sotaretkestä, sosiaalipalvelujen romahtamisesta, heikenneestä kilpailukyvystä ja kasvaneesta työttömyydestä. Blair ei ollut menestyksestään hämmästynyt. ”Kunhan paskaa ruokaa, rumia naisia ja huonoa säätä jatkuu, pysyy perusbritti kyllä tyytyväisenä”, kommentoi Blair menestyksensä salaisuutta.

Yksi vastaus aiheeseen “Epäkorrekteja poliittisia sähkeitä perjantaiksi”

(Kurrila) ”Kansa elää pelon vallassa. Ruotsin mato saa nimensä vasta joulukuussa. Toisessa maailmansodassa suomenhevoset suorittivat korvaamattomia tehtäviä olosuhteissa, joissa esimerkiksi huollon järjestäminen muulla keinoin olisi ollut mahdotonta. Vertaus saattaa olla epähieno, mutta kuvittelevatko suomalaiset naiset nyt pystyvänsä samaan?”, jupisi Kivenlahden napamies Herkko Kurko kuuroille korville kun häneltä evättiin pääsy lähipubiin jo toista kertaa saman illan aikana. ”Minä teille vielä närhen munat näytän”, huuteli SUPOn mukaan ornitologisia perversioita harrastava Kurko ilmoille kävellessään päin lyhtypylvästä. Viimeisten tietojen mukaan pylväs ei aio nostaa syytettä, mikäli Kurko maksaa pylvään pesulalaskun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Non sequitur -sähkeet torstaiksi

Kuu on kuulemma ruosteenpunainen - Presidentti Tarja Halosen suosio on pysynyt edelleen korkeana, vaikka Vietnamin sodasta on kulunut jo kolmekymmentä...

Close