Kategoriat
Sähkeet

Harmsilaiset sähkeet sunnuntaiksi

Kummallinen sattumus – Sattuipa tässä eräänä päivänä niin, että Kuznetsovin ukolta hajosi tuoli kesken korttipelin. Rämähti säpäleiksi koko jakkara, ja ukko putosi lattialle ja loukkasi ikävästi jalkansa. Korttipeli jäi siihen, ja niinpä lähdimme Zukovskin kanssa torille, missä esiintyi kuulemma joku komeljanttari Irkutskista. Ja totta se oli.
Surullinen tapaus – Sunnuntaina Malysov tuli käymään ja selitti kovaan ääneen miten bussinkuljettaja Tribuntsov oli kuolla kupsahtanut matkalla Suomessa. Vai Suomessa! Käskin Malysovia kalppimaan tiehensä ennenkuin huitelisin häntä ympäri korvia kartulla. Malysov lähti ja jatkoin teeni keittämistä. Siinä koko juttu.
Outo juttu – Josef Vladimirovits se vasta jutun eilen kertoi. Sanoi että Jekaterinburgissa on mies, joka ei ole ikinä viettänyt äitienpäivää. Hänellä ei nimittäin ole äitiä ollenkaan! Yhtenä päivänä mies vain putkahti maailmaan leipurinkaupan etuovesta ja ryhtyi konduktööriksi rautateille. Eipä hänestä sen enempää.

4 vastausta aiheeseen “Harmsilaiset sähkeet sunnuntaiksi”

Levotonta iltapäivällä, sää jatkuu – Olipa ja elipä kerran maakuopassa outo mies. Huuteli hurjia haistatuksia ohikulkijoille näiden ja viskeli oligarkkeja. Varsinkin siitä äityi jos kuopan ylitse sattui kolhoosin kuorma-autolla joku päryttelemään. ”Öljypohjas vuotaa eikä vasen takavalo pala, opettele vatsanpalvoja liikennesäännöt jotka VII liittokokouksen viisivuosisuunnitelmassa määrättiin!”, äijä karjui. Kehnoksi on Karpovitsin elämä päässyt, isällään sentään oli kokonainen perunakuoppa asuntona, kyläläiset ihmettelivät. Viimein, eräänä huhtikuun vapaudenpäivän aattona kyllästyneet kyläläiset karkoittivat äijän kuopastaan. Suomeen kuuluu päätyneen ja siellä tiedotusalalla menestyneen, puhutaan, mutta paljonhan sitä puhetta maailmaan mahtuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Epäkorrekteja poliittisia sähkeitä perjantaiksi

Hajoo siihen baltti - Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmoitti perjantaina, että maa aio pahoitella Baltian maiden liittämistä Neuvostoliittoon toisen maailmansodan...

Close