Kategoriat
Ulkomaat

Vastapaavi valittiin Pisassa

(PISA) Vatikaanin opposito valitsi sunnuntaina oman paavinsa vastalauseena huhtikuun puolessavälissä pidettyjen vaalien epäselvyyksille. Vastapaavi Pyhä Hippolytus II astui virkaansa perinteen mukaisesti Pisan kaupungissa.
Mielenosoitukset Vatikaanissa Pietarinkirkon aukiolla jatkuivat edelleen, mutta toistaiseksi kukaan ei ole kuollut, mikä pistää jo vituttamaan paikalle kerääntyneitä satoja toimittajia. ”Helvetin saamaton vallankumous”, manasi CNN:n toimituspäällikkö Otto Groth.
Lisäksi toinen vatikaanilainen oppositioryhmä suunnittelee oman paavinsa valintaa Avignonissa, ja Länsi-Suomessa pohditaan vihtapaavin mahdollisuutta.

4 vastausta aiheeseen “Vastapaavi valittiin Pisassa”

Suomen virallista valtuuskuntaa Pisassa edusti taiteilija Jörn Donner. Hän ei mennyt rähmälleen antipaavin edessä, vaan joviaalina henkilönä kutsui oitis A.Paavin lähikapakkaan, jossa hän lupasi tarjota A.Paaville valtuuskuntineen kierroksen. Luottamuksellisen ja rakentavan neuvonpidon jälkeen A.Paavi kutsui J.Donnerin vastavierailulle läheiseen benediktiiniluostariin, jossa on tiputeltu ansiokkaasti jo vuodesta 1235. J.Donner vastasi A.Paaville tulevansa mielellään tutustumaan kirkolliseen toimintaan.

Tähän sisältyy kaunista symmetriaa; pitäähän antikristuksellakin olla sijainen maan päällä.

Paaviviisut tullaan televisioimaan kautta koko maailman, voittajapaaville on luvassa tuhatvuotinen valtakunta maan päällä ja pyhän Pietarin avaimenkantajan paikka siellä ylhäällä sitten. Tanja Karpelan polvistuminen 20 sekunniksi Benediktinuksen vaikutuksesta lupailee hyviä pisteitä Pasilasta.

Nuorena miehenä ollessaan ensimmäistä kertaa luostarin muurien ulkopuolella matkalla pappisvihkimykseen nyt valittu paavi oli kuullut Münchenin ja Rooman rautatieasemilla nuorten naisten huutavan ’Blowjob nur zwanzig mark’. Tämä oli jäänyt ihmetyttämään vuosikymmeniksi, kun kukaan luotetuista kollegoista ei ollut kertonut mistä on kysymys. Yhdennellätoista hetkellä ennen virkaanastumista hän päätti että nyt tähän ongelmaan on saatava ratkaisu, ja kysyi asiaa tervehtimisvuorossa olevalta Suomen edustajalta. Tämä ryhtyikin heti havaintoesitykseen, mutta mysteeri selvisi jo alkuelkeistä ilman ’patsaan paljastusta’ ja nyt uusikin Paavi tietää miksi monet kardinaalit ja arkkihiipat niin mielellään ottavat tervehdyksiä vastaan nuoremmilta kollegoilta ja kuoripojilta erityisesti omissa tiloissaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhden vitsin ihme -sähkeet lauantaille

Lintujen määrä rajussa laskussa - Jo muutamien vuosien kuluttua voi dalitiaisten visertely olla harvinaista herkkua maamme metsissä, arvioi Birdlife Suomi...

Close