Kategoriat
Sähkeet

Harvinaisia havaintoja sisältävät sähkeet sunnuntaille

Ohitus F1-kisoissa – Koko urheileva maailma kohahti sunnuntai-iltapäivällä, kun Formula 1 -kisassa Imolan radalla nähtiin ohitus. Liki ainutlaatuinen tapaus sattui, kun hallitseva maailmanmestari Michael Schumacher ohitti edellään ajaneen Jenson Buttonin. F1-sirkuksen edustajat ovat ottaneet ohituksen talteen ja pyrkivät lisäämään lajin kantaa yrittämällä saada se lisääntymään toisen elossaolevan ohituksen kanssa, joka on peräisin vuodelta 1991.
Paavi puhui – Katolisen kirkon johtaja, paavi Benedictus XVI puhui useiden todistajien läsnäollessa sunnuntaina Vatikaanissa, kertoivat silminnäkijät. Heidän mukaansa paavi lausui useita sanoja selkeästi ja takeltelematta, ja joissakin kohdissa vaikutti aivan siltä kuin sanat olisivat etäisesti liittyneet toisiinsa. Koherenttien lauseiden muodostumisesta ei kuitenkaan ole saatu vedenpitäviä todisteita.
Aurinko paistoi – Sunnuntai oli Suomessa hämmentävän keväinen ja aurinkoinen päivä, kertoivat sadat hämmästyneet ihmiset ympäri maata. Monin paikoin lämpömittarit kohosivat yli 15 asteen ja joutuivat näin elokuvatarkastamon sensuroimiksi. Vapuksi on kuitenkin jo luvassa normaalia säätä, rauhoittelee Ilmatieteenlaitos. ”Jaa määtä vai?” plagiarisoi röyhkeästi laitoksen varaesimies Antero Julmahuvi.

2 vastausta aiheeseen “Harvinaisia havaintoja sisältävät sähkeet sunnuntaille”

Koittakaa nyt vähän keskittyä, nää on jumalauta uutiset! Plip plap plip plap.

Höpöhöpö! Lehden uutisoimaa ohitusta ei voi kutsua ohitukseksi, koska Williams tallin pöljät sekoilivat Buttonin edessä estäen hänen ajoaan, jolloin Schumacher pääsi vahingossa ajamaan Buttonin ohi. Tämä on varmaan jostain saksalais-italialaisesta roskalehdessä kirjoitettu ylitunteellinen raapustus, jonka Elokuu on vain laiskuudessaan tai krapulassaan kopioinut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vastapaavi valittiin Pisassa

(PISA) Vatikaanin opposito valitsi sunnuntaina oman paavinsa vastalauseena huhtikuun puolessavälissä pidettyjen vaalien epäselvyyksille. Vastapaavi Pyhä Hippolytus II astui virkaansa perinteen...

Close