Kategoriat
Ulkomaat

Putin: Demokratia kunnossa

(KREML) Venäjän presidentti Vladimir Putin vakuutti sunnuntaisessa puheessaan demokratian voivan hyvin Venäjällä. Muunlaiset väitteet Putin kuittasi formalistitaiteilijoiden ja kansanvihollisten propagandana.
”Demokratialla ei ole hätää! Se on lukittu Lubjankan kellariin vain oman turvallisuutensa vuoksi ja sitä ruokitaan päivittäin” Putin vakuutteli puheen yleisön muodostaneen maan ylimmän sotilasjohdon osoittaessa raivoisasti suosiotaan.

Halonen: Ei
syytä huoleen

Venäjän demokratian tila nousi otsikoihin ulkomaillakin presidentti Putinin julistettua lauantaina kaikki ei-valtiojohtoiset tiedotusvälineet laittomiksi, teloitettua kuusituhatta maanviljelijää epäiltyinä maataloustuotannon sabotoinnista ja miehitettyä Viron, Liettuan, Latvian ja Ukrainan.
Presidentti Tarja Halonen on yhdessä eduskunnan kanssa ilmoittanut Suomen tukevan Venäjän pyrkimyksiä.
”Luotamme vahvasti siihen, että Venäjän demokratisoitumisprosessi jatkaa kulkuaan. Ei ole mitään syytä epäillä, etteikö demokratia voisi Venäjällä hyvin ja etteikö tässä tapauksessa kysymys olisi vain siirtymäkauden väistämättömistä takaiskuista” kuvaili Halonen tilannetta NKVD:n päämajasta lähettämässään allekirjoittamattomassa kirjeessä.

3 vastausta aiheeseen “Putin: Demokratia kunnossa”

Suomen Kommuniskristillisen Kirkon(tm) johtajana, grubbenführerinä, puoluesihteerinä, paavina, kardinaalina ja piispana ilmoitan täten, että demokratia on juuri kidnapattu piilopaikastaan.
Ryhmämme on kuljettanut demokratian kauas Venäjältä ja aikoo antaa sille lopullisen kuoliniskun ennalta määritettynä ajankohtana.
Demokratia on heikossa kunnossa, mutta hengittää vielä. Ryhmämme ei aio tuoda sitä julkisuuteen ennen Putinin ilmoitusta mahdollisista jatkokausistaan presidenttinä.

No eihän temokratia ryssään sovellu, kyllä siellä on osataan hommat hoitaa ilman temokratiaakin.
Nyt haluaisin kuulla lehden näkemyksen juuri päättyneeseen Diili-ohjelmaan.
Minäkun valitin asiasta s:vuolle, niin se vastasi että pitää hommata oma elämä.
On tässä omassakin elämässä ihan tarpeeksi, saati sitten vielä muiden elämiä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Harvinaisia havaintoja sisältävät sähkeet sunnuntaille

Ohitus F1-kisoissa - Koko urheileva maailma kohahti sunnuntai-iltapäivällä, kun Formula 1 -kisassa Imolan radalla nähtiin ohitus. Liki ainutlaatuinen tapaus sattui,...

Close