Kategoriat
Sähkeet

Yhden vitsin ihme -sähkeet lauantaille

Lintujen määrä rajussa laskussa – Jo muutamien vuosien kuluttua voi dalitiaisten visertely olla harvinaista herkkua maamme metsissä, arvioi Birdlife Suomi -järjestö. Tiaisten kanta on ollut jo pitkään laskusuunnassa, ja sen elinalueet ovat kaventuneet huomattavasti. Dalitiaisia vaivaavat mm. eksistentiaaliset pysyvyysongelmat ja spontaanit itsesyttymiset kesken lennon.
Raskaansarjan mestari menetti vyönsä – Vuosikaudet WBF-nyrkkeilyliiton mestaruusvyötä hallussaan pitänyt nyrkkisankari Muhammad Dali menetti tittelinsä myöhään perjantaina. Kyse ei kuitenkaan ollut normaalista tappiosta kehässä, vaan silminnäkijöiden mukaan Dalin ollessa juoksulenkillä palava kirahvi talloi hänet jalkoihinsa. ”Aika surrealistista”, kommentoi mestarin avustaja, pienehkö reumaattinen dodo.
Uutta tietoa ihmisen historiasta – Arkeologit ovat löytäneet Espanjasta, läheltä Figuerasin kylää jäänteitä tähän asti tuntemattomasta dali-ihmisten rodusta, kertoi uutistoimisto EFE. Luulöytöjen perusteella dali-ihmiset ovat muistuttaneet suuresti homo sapiensia, mutta selvänä erottavana piirteenä ovat selästä ja jaloista esiin työntyvät laatikkomaiset ulokkeet. Löytöjen tarkkaa ajoitusta ei ole voitu tehdä, sillä tutkijoiden kellot valuivat heidän ranteistaan.

5 vastausta aiheeseen “Yhden vitsin ihme -sähkeet lauantaille”

lintuja kommentoin: surullista, kaikki on surullista (jälleen). voivatko yhdistyä eksistentiaalinen pysyvyysongelma ja itsesyttyminen? voiko suuresti syttyä, jos epäilee pysyvyyttään? tai ehkä juuri silloin voi. viva august, viva elokuu. seuraavaksi aion itse syttyä kesken lennon.

Lauantaina tuli myös kuluneeksi vuosia Dali-Ihantalan torjuntavoitosta, jolloin korpimetsiemme pelottomat harmonikansoittajat karkottivat konepistoolein ja runokirjoin varustautuneet neuvostorepublikaanit.
Jos kotimainen eliitti ei olisi ollut silloin rajalla ”puollustamassa isän maata”, niin ala-asteillamme opetettaisiin vieläkin kansallisromanttista maisemamaalausta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Piispa Henrikin pyhäinjäännökset kenties vääriä

(KÖYLIÖ) Useissa seurakunnissa on herännyt syvä huolestuminen ensimmäisen Suomen-ristiretken tekijänä pidetyn piispa Henrikin pyhäinjäännösten oikeellisuudesta. Syynä ovat tutkija Tuomas Heikkilän...

Close