Kategoriat
Politiikka Urheilu

Timo Jutila siirtyy valtioneuvoston tiedottajaksi

(HELSINKI, CANAL+) Kaikille jääkiekon ystäville tuttu hokilegenda ja sittemmin tv-kommentaattorina tunnettu Timo Jutila siirtyy ensi kaudesta alkaen valtioneuvoston tiedottajaksi. Jutilan tv-töille tuli loppu, kun SM-liiga ilmoitti keskiviikkona myyneensä pelien televisiointioikeudet ensi vuodesta alkaen MTV 3:n sijasta maksulliselle Canal + -kanavalle.
Hallituksen mukaan Jutilan verbaalisille kyvyille on tilausta valtionhallinnon ylimmillä portailla. ”Tarvitsimme jonkun, joka kykenee laukomaan viikosta toiseen tasan samat latteudet kerta toisensa perään ilman, että kukaan huomaa oikeastaan mitään. Lisäksi ajattelimme, että ’Jutin’ lupsakka tamperelaismurre toisi politiikkaa lähemmäs ihmisiä, nääs”, kertoi pakolla tiedotusvälineiden eteen sysätty kulttuuriministeri Tanja Karpela.
Jutilan uudelleenkouluttaminen tulevaan virkaansa on jo alkanut. Tehtävä on Karpelan mukaan helppo. ”Ehdollistamme vain Jutin korvaamaan tietyt aiemmat hokemansa uusilla: ’hirvee kuti ylämummoon’ on jatkossa ’300 000 uutta työpaikkaa tällä hallituskaudella’, ’pleioffit on oma maailmansa’ muuttuu muotoon ’globalisaation vaikutukset työmarkkinoihin’, ’tolpat on molarin parhaat kaverit’ kuuluu tästedes ’verotusta alennetaan maltillisesti’ ja ’ei näitä pelejä boksista voiteta’ on taas ’Kepu on tie parempaan'”, luetteli Karpela.
Lehden saamien tietojen mukaan Jutilan käyttämä oranssi Hockey Night -takki puolestaan lahjoitetaan Punaiselle ristille, joka tekee siitä hätämajoitustiloja orvoille.

Yksi vastaus aiheeseen “Timo Jutila siirtyy valtioneuvoston tiedottajaksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sananlaskusähkeitä keskiviikolta

Kameli menehtyi Irakissa - Irakilaisen rakennusurakoitsijan Ahmad Kadyrovin vuosia omistaman Ferdinand-kamelin selkäranka napsahti yllättäen poikki varhain keskiviikkona sen ollessa jälleenrakennustöissä...

Close