Kategoriat
Sähkeet

Sananlaskusähkeitä keskiviikolta

Kameli menehtyi Irakissa – Irakilaisen rakennusurakoitsijan Ahmad Kadyrovin vuosia omistaman Ferdinand-kamelin selkäranka napsahti yllättäen poikki varhain keskiviikkona sen ollessa jälleenrakennustöissä maan Jordanian-vastaisella rajalla. Nopeasta ensiavusta huolimatta lääkärit joutuivat lopettamaan eläimen. Syynä katkeamiseen lääkärit pitävät liian suurta taakkaa. ”Se oli se viimeinen oljenkorsi, kun katkaisi kamelin selän”, tuskaili Kadyrov.
Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten – Tampereen yliopistossa vastikään julkaistun sosioakustiikan väitöskirjan mukaan tyhjät tynnyrit pitävät rummutettaessa taikumoon kaadettaessa selvästi kovempaa meteliä kuin täynnä olevat. Tutkija Brent Cruden mukaan lopullinen desibeliero riippuu täysinäisten tynnyrien sisällöstä. Esimerkiksi pienillä metallikuulilla täytetyt tynnyrit pitävät kovempaa ääntä kuin kissanraadoilla ahdetut. Akustisilta ominaisuuksiltaan tyhjät tynnyrit päihittävät silti Cruden mukaan ”minkä tahansa Alvar Aallon suunnitteleman konserttisalin.”
Paremmassakin perheessä sattui – Nuhteettomana pidetty Rygseckin teollisuussuku Kauniaisissa joutui alkuviikolla suuren häpeän kohteeksi, kun perheen nuorin poika Bruno tavattiin Vantaan puolelta paikallisen vasemmistonuorten yhdistyksen lukupiiristä. Myöhemmin hänet löydettiin kuolleena sukukartanon uima-altaasta. Poliisi kaipaa tietoja siitä, olivatko valot päällä talossa ja kehottaa olemaan nauttimatta mantelinmakuisia alkoholijuomia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkimus: Isolla autolla ajaminen pidentää penistä

(VÄSTANFJÄRD) Vanha kansanviisaus isoista autoista "peniksenjatkeina" saattaa olla virheellinen, kertoo tuore suomalaistutkimus. Jyväskylän yliopiston kehäpäätelmätutkimuksen laitoksen tekemän selvityksen mukaan iso...

Close