Kategoriat
Kotimaa

ÄKT vaatii poliisille armeijan aseita piraatteja vastaan

(VARIKKO) Levy-yhtiöiden edunvalvontajärjestö ÄKT vaatii eduskuntaa antamaan poliisille valtuudet käyttää armeijan järeitä aseita apuna kamppailussa nettipiratismia vastaan. Poliisi saisi esityksen mukaan hyödyntää tarvittaessa tykkejä, hävittäjiä ja ohjuksia musiikkia laittomasti levittäviä henkilöitä sekä heidän tietokoneitaan vastaan tehtävissä iskuissa.
”Piraattien on kuoltava, jotta ylikansalliset levy-yhtiöt saisivat elää”, kommentoi maastoasuun pukeutunut ÄKT:n kommando-osaston päällikkö Duke Nukem.
Nukemin mukaan alati kasvava musiikin laiton nettilevitys on jo laskenut yhtiöiden katteet reilusti alle kipurajana pidetyn 500 prosentin ja epävirallisten tilastojen mukaan jo seitsemän EMI:n ja viisi SonyBMG:n palveluksessa olevaa artistia on menehtynyt aliravitsemukseen tulojen romahtamisen vuoksi.
Aiemmin levy-yhtiöt ja ÄKT ovat pyrkineet ehkäisemään piratismia mm. pelottelemalla pikkulapsia, mutta tämä taktiikka ei ole ollut riittävän tehokas. Niinpä ne ovat siirtyneet nyt suoraan toimintaan. ”Emme enää voi katsella sivusta, kun viattomat kärsivät. Lock and load!” karjahtaa Nukem, virittää rynnäkköhaulikkonsa, ja ohjastaa osastonsa kaduille piraattienmetsästykseen.
ÄKT esittää myös, että seuraavan yhteisvastuukeräyksen kampanjaksi otettaisiin köyhien levy-yhtiöiden sekä piratismin takia leipänsä menettäneiden artistien tukeminen. Järjestön tekemässä juliste-ehdotuksessa nälkiintynyt rock’n’roll-basisti tuijottaa suurine silmineen suoraan ohikulkijaa ja puristaa langanohuissa käsissään tyhjää riisikulhoa.

18 vastausta aiheeseen “ÄKT vaatii poliisille armeijan aseita piraatteja vastaan”

Paavin hautajaisista julkaistaan EMI:n kautta live levy. Hinta vaivaiset 66,6£, ja pituutta äänitteelle tulee useita tunteja.
Levy-yhtiö on ilmaissut huolensa lyvyn vuotamisesta nettiin ennen julkaisua. Vatikaanissa on nähty elävä kardinaali, menen paikalle.

TV-maksun ja kasettimaksun rinnalle tulee kovalevy-, laajakaista- ja monitorimaksu. Monitorimaksu 150 EUR/vuosi, kovalevymaksu 50snt/GB, Laajakaistamaksu 40 EUR/kk.
Joten ei hätää

Laajakaistamaksu ei ole siksikään perusteltu, että laajakaistaa ei ole maassamme saatavill (pl. harvojen oppilaitosten asuntolat jne.)

Ei oppilaitoksissa enää ole laajakaistoja liiemmin.. Esim. Jyväskylässä opiskelijaverkon yhteys vastaa nykyään täsmälleen 128k ISDN-yhteyttä. (Quota-järjestelmän takia.)

Kyllä ÄTK nyt asettaa vaatimuksensa liian alas. Koska kyseessä on kansainvälinen ongelma niin käyttöön pitäisi saada NATO joukkojen arsenaali ydinaseita myöten. Jos jossain yliopiston kampuksella levitellään musiikkia niin koko kaupunkin vaan taivaan tuuliin sienipilven saattelemana.

Varmaan pian pitäisi saada kuolemantuomiot warezzaajille, eivätpähän levitä perintöään.
Olo kuin natzi-saksassa!

Kyllä ne on jo kohta pihalla valmistelemassa rynnäkköä sisälle… Pitäisiköhän sitä pistää dynämiittiä kiinni kovalevyyn niin saisi laittoman materiaalin nopeasti hävitettyä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Media: Tony Halme edelleen oikeistolainen mies

(HELSINKI) Kansanedustaja Tony Halme (ps) on edelleen oikeistolainen mies. Asiasta muistuttivat median edustajat jälleen tänään, kun Helsingin hovioikeus ei katsonut...

Close