Kategoriat
Kotimaa

Media: Tony Halme edelleen oikeistolainen mies

(HELSINKI) Kansanedustaja Tony Halme (ps) on edelleen oikeistolainen mies. Asiasta muistuttivat median edustajat jälleen tänään, kun Helsingin hovioikeus ei katsonut aiheelliseksi muuttaa Halmeen tammikuussa saamaa neljän kuukauden ehdollista vankeutuomiota salakuljetuksesta, laittomaan tuontitavaraan ryhtymisestä, ampuma-aserikoksesta, varomattomasta käsittelystä ja huumausaineen käyttörikoksesta.
”Tärkeintä on nyt kuitenkin muistaa, että Tony Halme on oikeistolainen mies”, todetaan median julkaisemassa tiedotteessa. Erityisesti iltapäivälehdet korostivat tiedotteessa sitä, ettei Halme ollut tekohetkellä nainen, vihreiden kansanedustaja, eikä ollut käyttänyt mitään mietoja huumeita.
”Täysin turhaa olisi alkaa yleistämään yksittäisen kansanedustajan menneitä toimia koko puoluetta leimaavalla tavalla. Samoin olisi turhaa tässä yhteydessä nostaa esiin sellaisia epärelevantteja seikkoja Halmeen menneisyydestä, jotka kyseenalaistaisivat hänen kyvykkyytensä toimia kansanedustajana”, median tiedotteessa todetaan.
Tiedotteessa myös muistutettiin, että kansanedustaja Tony Halme on mies. ”Voimia, Tony” ,siteerasi Ilta-Sanomat tiedotteen lopuksi itseään Halmeen pidätyksen ajoilta.

3 vastausta aiheeseen “Media: Tony Halme edelleen oikeistolainen mies”

(Takakirves) Suomen tunnetuimpiin taksimatkustajiin kuuluva kirjaltaja Jari Tervo ei tyydy enää olemaan vain Suomen tunnetuin taksimatkustaja. ”Olen koko maailman kuningas”, örisi Tervo kuskille nähtyään James Cameronin Oscar-”kiitos”puheen liian monta kertaa tsempatessaan uusia letkauksia Uutisvuodon nauhoitusten väliajalla. ”Putka on toisaalla, mutta sinne pääsee taksilla”, urvelsi Finlandian mannekiini Tervo poistuessaan anniskeluravintolasta. ”You´ll be my Taxi Driver, you´ll take me anywhere I want to”, röyhtäisi Tervo astuessaan maksulliseen kulkuneuvoon, mitä Iltalehtikään ei voinut olla havaitsematta. Kyydittävänsä arvokkuutta ymmärtämätön taksinkuljettaja joutui pyytämään paikalle virkavaltaista apua Tervon yritettyä harrastaa lievää törkeämpää sodomiaa hänen poninhäntänsä kanssa. Poliisi auttoi kolumnistin ulos taksista ja hankki tälle turvallisemman jatkokyydin kotiin, jonne Tervo on tunnetusti odotettu vieras. Taksinkuljetttaja ohjattiin terapiaan. Siihen kuuluu mm. ammattikoulutusta, jossa hyödynnetään kuuluisaa ”Taksikuski”-elokuvaa. Kotimaiset menestyskyyditettävät Tervo ja Arto Paasilinna kertovat jatkavansa kamppailujaan helsinkiläisten taksinkuljettajien palvelutason nostamiseksi.

Yritin käännellä ja väännellä kirjoitusta siten, että olisin löytänyt siitä kritiikkiä oikeistolaisten miesten demonnista. Ilmeisesti kirjoitus tyytyi siihen ilmeisempään ratkaisuun.
Ei sillä, että olisin oikeistolainen tahi halmeen ihailija. Mies sentään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paavin muistomessu vetää Pietarinkirkon täyteen

Tänään alkaville auto- ja venemessuille odotetaan myös vilkasta osanottoa. (VATIKAANI) Pietarinkirkko Vatikaanissa elää vahvaa nousukautta. Muutamia vuosia laskusuunnassa pysytellyt messutoiminta...

Close