Kategoriat
Talous

Paavin muistomessu vetää Pietarinkirkon täyteen

Tänään alkaville auto- ja venemessuille odotetaan myös vilkasta osanottoa.
(VATIKAANI) Pietarinkirkko Vatikaanissa elää vahvaa nousukautta. Muutamia vuosia laskusuunnassa pysytellyt messutoiminta osoittaa viimein elpymisen merkkejä ja maanantai-iltaiseen Paavi Johannes Paavali II:n muistomessuun odotetaankin runsasta osanottoa. Näytteilleasettajia järjestäjät olisivat tosin toivoneet enemmän.
”Nythän näytteillä on periaatteessa ainoastaan yksi kohde. Toisaalta sekin vetänee ihan hulppeasti talon täyteen, että ihan tyytyväinen täytyy olla” kuvaili Pietarinkirkko Oy:n toimituskardinaali Ignatius Loyola.

Vahvaa kasvua

Muistomessun jälkeen Pietarinkirkko on buukattu kansainvälisten auto- ja venemessujen käyttöön. Suuren osan ensimmäisen messun kävijöistä odotetaankin jäävän katselemaan ympärilleen myös tällöin. Juuri tällaisten synergiaratkaisujen kautta messutoiminta pyritäänkin saamaan uuteen kasvuun, kertoo Loyola:
”Mainonta. Yhteisesti hoidettu useampien suurtapahtumien mainonta, siitä se kaikki lähtee. Lähitulevaisuudessa esimerkiksi uuden paavin valinta on tarkoitus yhdistää erotiikkamessuihin ja virkaanastujaiset tangomarkkinoihin.”
Messutapahtumien vuoksi koko Rooman liikenne on ollut sekaisin jo useiden päivien ajan. Vatikaani julkasikin vast´ikään tiedotteen, jossa kaikkia Vatikaaniin saapuvia kehoitetaan osoittamaan asiaankuuluvaan hartautta auto- ja venemessujen yhteydessä.

5 vastausta aiheeseen “Paavin muistomessu vetää Pietarinkirkon täyteen”

Myös Euroopan keskuspankki on huomannut kuinka hyvin Pietarinkirkko vetää messuväkeä, ja seuraavat rahanvaihtajien ja publikaanien kansainväliset sijoitusmessut on päätetty järjestää siellä.

On hälyttävää huomata että Paavista ei ole vähään aikaan uutisoitu mitään. Monia kiinnostaisi varmaan tietää miten Paavin lihasjäykkyyteen saama voidehoito on tehonnut.

Kommenttireportteri tavoitti ohikulkevan asiantuntija Risto Riidan. ”Sama se on kuka Paavi siellä kuolee. Paavejahan kuolee, saatana, joka päivä. Turha siitä Paavista on mitään melua pitää.”, totesi Risto tomerana. ”Eihän sillä Paavilla nyt ole yhtään tekemistä minkään nykymaailman asian kanssa. Paavi.”, hän jatkoi, lisätäkseen vielä: ”Paavi.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Seurapiirisähkeet lauantaille

Kuninkaalliset häät Britanniassa - Britannia juhlii tänään prinssi Charlesin ja hänen rakastettunsa Diana Spencerin, korjaan Camilla Parker Bowlesin häitä. Paikalle...

Close