Kategoriat
Sähkeet

Seurapiirisähkeet lauantaille

Kuninkaalliset häät Britanniassa – Britannia juhlii tänään prinssi Charlesin ja hänen rakastettunsa Diana Spencerin, korjaan Camilla Parker Bowlesin häitä. Paikalle odotetaan satoja arvovieraita ympäri maailmaa, jotka ovat dokanneet tauotta paavin hautajaisista lähtien. Perinteiseen brittiläiseen tapaan sulhanen on komea, korjaan, ruma ja morsian ruma, korjaan ihan helvetin ruma. ”Kyllä se vielä valomerkin aikaan oli ihan nätti”, kommentoi Walesin prinssi tapahtunutta.
Paavin tila vakaa – Paavi Johannes Paavali II:n tila on edelleen vakaa, tiedottivat Vatikaanin edustajat lauantaina. Paavi on ilmoituksen mukaan toipunut perjantaina pidettyjen hautajaistensa rasituksista hyvin, eikä hänen terveydentilassaan ole tapahtunut suurempia muutoksia noin viikkoon. Vatikaani on luvannut tiedottaa asiasta lisää, jos olennaisia käänteitä tapahtuu. ”Kyllä se vielä valomerkin aikaan oli ihan nätti”, kommentoi kardinaali Peppone tapahtunutta.
Merja Vanhanen suosituin helluntaiheila – Pääministeri Matti Vanhasen ex-puoliso Merja Vanhanen on tuoreen kyselyn mukaan Suomen halutuin helluntaiheila. Vanhanen löi mittelössä aiemmat suosikit Viivi Avellanin, Janina Forssellin sekä Aira Samulinin. Vastaajiin vetosivat erityisesti Vanhasen hillitty porvarillinen charmi ja isän auto. Kyselyyn vastasi kymmenen keskustan nuorisojärjestön edustajaa grillillä. ”Kyllä se vielä valomerkin aikaan oli ihan nätti”, kommentoi puoluesihteeri Eero Lankia.

9 vastausta aiheeseen “Seurapiirisähkeet lauantaille”

Mielestäni eduskunnan tulisi ensi tilassa säätää laki, joka määrää pakolliseksi turvavyön ja kypärän käytön tuolilla istuttaessa.

Krypta on aiottu avata yleisölle maanantaiksi. Pitäisi kyllä tarkistaa onko Paavi edelleen arkussaan, niin ettei tyhjää arkkua tarvi katsoa. Onko arkussa esimerkiksi kurkistusluukku, tai webbikamera sisällä?

Mikaelin (sen jalkakiekkoilijan) kauan kadonneena ollut etäinen tuhlaajasukulainen ja/tai sitten ei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Johannes Paavali II ei lähde ehdolle toiselle kaudelle

(VATIKAANI) Paavi Johannes Paavali II ei aio pyrkiä ehdolle enää toiselle kaudelle, ilmoittivat Vatikaanin edustajat torstaina. Ilmoitus hämmentää entisestään sekavana...

Close