Kategoriat
Sähkeet

Lankalauantain sähkeitä

Jerusalemin temppeli edelleen suljettuna – Israelin kansan päätemppeli Jerusalemissa on edelleen suljettuna perjantaina saatuneen onnettomuuden vuoksi, kertoo sanomalehti Jediot Ahronoth verkkosivuillaan. Perjantai-iltapäivänä temppelin suuri väliverho repesi yllättäen kahtia aiheuttaen paniikin paikallaolijoiden keskuudessa. Tiettävästi kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa. Peliverkkarinsa repinyt ylipappi Kaifas ei halunnut kommentoida tapausta.
Lakko uhkaa Kyöpelinvuoren iltajuhlia – Noitien ja trullien perinteinen pääsiäislauantain illanvietto Kyöpelinvuorella on vaarassa lennonjohtajien lakonuhan takia. Kiista pyhäkorvauksista uhkaa pysäyttää lentoliikenteen tyystin alkuillasta, ellei viime hetken neuvotteluissa päästä sopuun. Valtakunnansovittelija Juhani Salonius ei kuitenkaan ollut iltapäivällä järin toiveikas. ”Voihan Pyhä Vitus”, totesi noitapiirin edustaja Milla Magia.
Lasarus uskoo ennätyksensä säilymiseen – Galilealainen kuolleistanousemisen maailmanennätysmies Lasarus uskoo vakaasti, että hänen ykkösasemansa ei ole uhattuna tänäkään pääsiäisenä. Lasaruksen tulos, neljä päivää, on säilynyt rikkomatta jo parituhatta vuotta, eikä varteenotettavia haastajia ole vielä ilmestynyt. Toisena maailmanlistalla on niinikään samalta seudulta kotoisin oleva Jeesus Nasaretilainen yhtä päivää heikommalla saavutuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ahdistuneet sähkeet pitkäperjantaiksi

Jeesus naulitaan ristiin - Juutalaisten kuningas, vapahtaja Jeesus Kristus naulitaan todennäköisesti tänään ristille Golgatalla Jerusalemin kupeessa, kertovat kansainväliset uutistoimistot. Häntä...

Close