Kategoriat
Sähkeet

Ahdistuneet sähkeet pitkäperjantaiksi

Jeesus naulitaan ristiin – Juutalaisten kuningas, vapahtaja Jeesus Kristus naulitaan todennäköisesti tänään ristille Golgatalla Jerusalemin kupeessa, kertovat kansainväliset uutistoimistot. Häntä syytetään uhkauksesta hajottaa Jerusalemin temppeli sekä Jumalan Pojan impersonoimisesta. Tyypillinen tuomio tällaisista rikoksista on ruoskiminen ja ristiinnaulinta, kertoo temppelin edustaja Kaifas.
Elämä on tuskaa – Perjantain tapahtumat eivät tulleet yllätyksenä, toteaa Lehden filosofinen asiantuntija Arthur Schopenhauer. Hänen mukaansa elämä on tuskallinen prosessi, josta vapautuu vain kieltäymyksen kautta. ”Kaikki pienet ilot jotka ehkä kykenemme saamaan vain tekevät meidät onnettomammiksi, sillä todellinen onnellisuus on mahdotonta”, kertoo Schopenhauer.
Kaikki menee muutenkin päin helvettiä – Kirgisiassa mellakat ovat jatkuneet vallankumouksen jälkimainingeissa, eikä kuolonuhreilta ole vältytty. Irakissa toistakymmentä poliisia kuoli itsemurhaiskussa Ramadissa. Kuolleisuus Darfurissa on noussut jopa kuusinkertaiseksi. Keskusta ja kokoomus suunnittelevat yhteistä presidenttiehdokasta vuoden 2006 vaaleihin.

2 vastausta aiheeseen “Ahdistuneet sähkeet pitkäperjantaiksi”

No jospa tänä vuonna muistetaan sulkea se hauta niin että sieltä ei lähdetä noin vaan kävelemään, tai jopa iso porukka vartioimaan sekä seuraamaan että miten se kolmantena päivänä takaisintuleminen käytännössä tapahtuu. Tietenkin monta web-kameraa paikalle niin että kaikki kiinnostuneet voivat seurata tapausta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ei väkivaltaa kiitos, pelaamme jääkiekkoa

KOLUMNI URHEILUSTA Arvoitus: Kun jääkiekkoilija lyö toista jääkiekkoilijaa turpaan ja toinen lyö takaisin, niin kumpi on tyhmempi? Vastaus: Ei kumpikaan,...

Close