Kategoriat
Urheilu

Norja valittu Euroopan ärsyttävimmäksi hiihtomaaksi

(STAVANGER) Norja on valittu kuluneen hiihtovuoden ärsyttävimmäksi maaksi Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n jäsenäänestyksessä. Maa voitti kilpailun ylivoimaisesti, sillä mikään muu valtio ei saanut ainuttakaan ääntä.
FIS:n edustajan Georg Dopingin mukaan Norjan voiton takasivat maan kilpahiihtäjien ärsyttävän vahvat suoritukset etenkin hiihdon maailmancupissa. Myös ampumahiihdon norjalaiskomento otti hänen mukaansa ”kaikkia aika vahvasti pattiin”.
”Kyllähän se pistää vituttamaan, kun jonkun helvetin kääpiövaltion hiihtäjät jostain Pohjoisnavan kupeesta voittavat joka armas vuosi kaikki kisat ja ikään kuin siinä ei olisi kylliksi, tulee samasta maasta paikanpäälle laumoittain debiilejä villapaidoissaan kolisuttelemaan kelloja ja huutamaan seiern er vår. Ei sitä terve ihminen kestä”, Doping kertoo valinnan taustoista.

Puhtain keinoin

Monia äänestykseen osallistujia ärsytti Dopingin mukaan vielä sekin, että Norja saavutti voittonsa puhtaalla pelillä. Nimittäin yksikään maan hiihtäjistä ei ole jäänyt kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä.
”Niin kai se on, että sikäläiset geenit vaan ovat niin paljon parempia”, toteaa Doping iskien raivokkaasti silmää ja potkien toimittajaa sääreen merkitsevästi.
Norja oli saamastaan kunnianosoituksesta tyytyväinen. ”Seiern er vår, seiern er vår, mööööö, ööööö! Haakon og Björn, öööö!” kommentoi maan hiihtoliiton villapaitainen puheenjohtaja Må-Ikke Tildekkes lehmänkelloa heilutellen.
Maanantaina myös kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA antoi erityistunnustuksen Suomen maajoukkueelle jo vuosia jatkuneista surullisista pyristelyistä arvokisakarsinnoissa. ”Kokeilkaa hei liittyä vaikka Oseanian lohkoon. Olis jotain tsäänssiä teidänkin vasemmalla puolustuslaidalla”, vinkkasi liiton manikyristi John Steinbeck.

3 vastausta aiheeseen “Norja valittu Euroopan ärsyttävimmäksi hiihtomaaksi”

Jos mikään muu valtio ei saanut yhtään ääntä, äänestikö Norja itseään? Vai äänestivätkö tyhjää?

hahahhaha..”Maanantaina myös kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA antoi erityistunnustuksen Suomen maajoukkueelle jo vuosia jatkuneista surullisista pyristelyistä arvokisakarsinnoissa. “Kokeilkaa hei liittyä vaikka Oseanian lohkoon. Olis jotain tsäänssiä teidänkin vasemmalla puolustuslaidalla”, vinkkasi liiton manikyristi John Steinbeck.” :PP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kellot käännettiin yöllä

(PORI) Lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä käännettiin jälleen runsas määrä kelloja ympäri Suomea. Esimerkiksi Porin kolmannessa kaupunginosassa asuva Hannes Ääliö...

Close