Kategoriat
Kotimaa

Miesverkostot hillitsevät naistenpäivän aiheuttamaa paniikkia

(YLISTARO) Suomalaiset miesverkostot ja miesryhmät pyrkivät hillitsemään tiistaisen naistenpäivän jo etukäteen synnyttämää paniikkia. Ryhmien maanantaina julkaisemassa tiedotteessa ”Naistenpäivä on kerran vuodessa vaan” muistutetaan, että tiistain poikkeustilaa seuraa taas 364 päivän mittainen seesteinen miestenpäivien putki.
”Kaikki on hyvin. Tilanne on hallinnassa. Vääräuskoiset eivät koskaan valloita maatamme”, totesi miestenryhmien baskeripäinen tiedotusministeri Strindberg telaketjujen äänten kaikuessa taustalla.
Strindberg kehottaa kuitenkin tiistaina ulkosalle uskaltavia tiettyyn varovaisuuteen.
”Jos kuitenkin yllättäen kohtaat niitä, eikä se jostain syystä pakene, pysy rauhallisena ja poistu hiljakseen takaviistoon. Säilytä näköyhteys, mutta vältä katsekontaktia. Jos se näyttää hyökkäävän, kyse on useimmiten valehyökkäyksestä, joten älä missään tapauksessa säntää pakosalle tai heittäydy maahan”, Strindberg listaa.
”Tällöin se usein pyörtää aivan ihmisen edessä ympäri. Mutta jos se käy kiinni, painaudu maahan mahallesi, suojaa käsillä niskaa ja päätä ja pysy liikkumatta, jolloin se yleensä jättää sinut rauhaan”, hän päättää.

2 vastausta aiheeseen “Miesverkostot hillitsevät naistenpäivän aiheuttamaa paniikkia”

Vetikö Maitovalas Keiko SubTV jutun pois. Tämähän on ilmiselvää sensuuria! Häpeä Keiko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhteiskunnalliset sähkeet maanantaille

Politiikka ei kiinnosta suomalaisia - Tuoreiden tutkimusten mukaan suomalaisten kiinnostus politiikkaan on verraten vähäistä muihin pohjoismaihin nähden. Erityisen matalalla on...

Close