Kategoriat
Yleisönosasto

Lehti uutisoi muutoksen

Täydennyksenä kirjoittajan ’Ääriliike’ kommenttiin.
Lehden urheilutoimitus on tietoinen siitä, että jalkapalloyhteiskuntaa vaativa manifesti on julkaistu ”vuosia sitten”. Tänä aamuna Lehti ei suinkaan raportoinut tuon manifestin olemassaolosta, vaan skuuppimme perusta oli oleellinen käänne – uuden 25-vuotissuunnitelman toteuttaminen.
Lehti ja Samizdat-konserni tukevat useita manifestissa esitettyjä kohtia, joissa vaaditaan muutoksia Suomessa harjoitettavaan tiedonvälitykseen. Lehti ilmestyy myös jalkapalloyhteiskunnassa, muodostaen yksinvaltaisesti manifestissa mainitun ”korkeatasoisen tiede-, kulttuuri- ja ajankohtaislehdistön”.
Heimo Näätä
Kirjoittaja on Lehden urheilu- ja taloustoimituksen esimies.

7 vastausta aiheeseen “Lehti uutisoi muutoksen”

Lehti on tällä kirjoitelmallaan tyystin menettänyt etukenonsa touuden aisankannattajana. Mennään kommentoimaan luonnollisten henkilöiden kirjoitusharjoituksia ja haetaan näin kontaktia yleisöön. Huomenna näemme jo toimituksen potrettikuvat lyhyine henkilökuvaksineen ja videoklippejä hauskoista sattumuksista lehden toimituksessa?

Jos kaikki olisivat tissejä, olisi missejäkin enemmän. Eikun siis.. no, nyt hukkasin ajatukseni junasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi siirtyy urheilun 25-vuotissuunnitelmiin, jalkapallo ainoa sallittu urheilumuoto

(SUOMI) Suomi aloittaa kansallisen 25-vuotissuunnitelman, joka kieltää kaiken urheilun jalkapalloa lukuunottamatta. Asiasta päätettiin eilen valtioneuvoston, Suomen Urheiluliiton, Olympiakomitean sekä Kilpa-...

Close