Kategoriat
Ulkomaat

Rainier ja Terri Schiavo vahvoilla uudeksi paaviksi

(CORTINA D’AMPEZZO) Alati kiihtyvä spekulointi paavi Johannes Paavali II:n seuraajasta roihahti uusiin liekkeihin keskiviikkona, kun kisaan katolisen kirkon ykköspaikasta ilmoitettiin Monacon ruhtinas Rainier sekä amerikkalainen Terri Schiavo.
Vatikaanin epävirallisten lähteiden mukaan molempien ”mustien hevosten” mahdollisuudet ovat hyvät, sillä heidän uskotaan jatkavan tarkasti nykyisen paavin viitoittamalla linjalla. Tämä puolestaan takaa Vatikaanin vanhoillisten piirien kannatuksen, uumoilivat nimettömiä käyttävät lähteet. Näin siitäkin huolimatta, että Schiavo on nainen, mikä on yleensä nähty valinnan esteeksi.
”Sekularisaation myllerryksessä kamppaileva kirkko tarvitsee nyt ennen muuta jatkuvuutta, ja sitä kumpikin näistä ehdokkaista tarjoaisi”, selitti eräs lähteistä.
”Khhh…phhh…kröhhh”, kommentoi puolestaan ruhtinas Rainier ehdokkuuttaan ja vilkutti paavillisesti sairaalan ikkunasta.

7 vastausta aiheeseen “Rainier ja Terri Schiavo vahvoilla uudeksi paaviksi”

Ei myöskään pidä unohtaa Johnny Cochrania, joka hänkin juuri sopivasti vaihtoi hiippakuntaa. Paavikisan musta hevonen… tai siis musta asianajaja?

Epäilen että paavi-instituution takana on salaliitto. Kuuden vuoden teologian opintojeni aikana olen päätynyt siihen tulokseen, ettei Paavin seuraaja ole koskaan ollut väistyvän Paavin lapsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti uutisoi muutoksen

Täydennyksenä kirjoittajan 'Ääriliike' kommenttiin. Lehden urheilutoimitus on tietoinen siitä, että jalkapalloyhteiskuntaa vaativa manifesti on julkaistu "vuosia sitten". Tänä aamuna Lehti...

Close