Kategoriat
Muut

Lehti laskee hintojaan

(TOIMITUS) Monikansalliseen Samizdat-konserniin kuuluva internetjulkaisu Lehti laskee tilaushintojaan radikaalisti. Syynä paniikinomaiseen liikkeeseen on kasvanut kilpailu täysin ilmaisten huumorijulkaisujen parissa, kertoo customer relations chief head manager officer Totoro. ”Tähän asti olemme luottaneet siihen, että asiakkaat eivät tajua mitä kusetusta koko Lehden pyörittäminen on ja ovat sen takia mielihyvin maksamatta yhtään mitään koko tuotteesta”, muinainen metsänhenki mölisi. ”Näyttää kuitenkin siltä, että bisnesmallimme on tullut tiensä päähän”, Totoro sanoi surullisesti ja pöyhensi karvojaan.
Lehden uudessa toimintamallissa jokaiselle lukijalle maksetaan eurosta viiteen euroa Lehden lukemisesta. ”Uskomme, että tällä tavalla pystymme tyydyttämään kaikkein vaativimmatkin asiakkaat”, Totoro linjasi. Lisäksi kestotilauksen tekeville lukijoille tarjotaan limusiinikyyditys Lehden marmoripalatsiin, jossa neitsyet hierovat heitä murskatuilla viinirypäleillä ja polttavat suitsukkeita. Halutessaan asiakkaat saavat myös käydä ruoskimassa Lehden toimittajia ja solvata heidän perheitään. ”Toivomme, että korjausliike auttaa lukijoitamme ymmärtämään, että emme todellakaan tee tätä itsemme vuoksi”, liikuttunut Totoro sanoi vielä ennen kuin lensi pois paikalta taikahyrrällään.
Toimittajat Urja, Elokuu ja Näätä olivat vielä siinä määrin krapulassa, ettei heiltä kannattanut paljon kommentteja kysyä. ”Paaaaskaaaa! Lääääskiiiit! Voi vittu ku kiinnostaa!” mölisi toimittajatrio ja heitteli kysyjää tyhjillä pulloilla.

2 vastausta aiheeseen “Lehti laskee hintojaan”

Perkele en oo naapurin Liisaa kurkkinu! Enkä edes tiennyt kurkkimisen olevan laitonta, siis en sitä kuitenkaan tehnyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Alkon lakko jätti kuivin suin

(rinse) (RAJAMÄKI) Alkon myymälähenkilökunnan torstaisen lakon vuoksi monet suomalaiset jäivät tyystin ilman alkoholijuomia. Monin paikoin ihmiset joutuivat viettämään pitkiä aikoja...

Close