Kategoriat
Yleisönosasto

Taso laskee, missä vika?

Viitaten juttuun ”Alkon lakko jätti kuivin suin”:
Onpas Samizdatin taso vajonnut sitten viimenäkemän. Itäkeskuksen yläasteen koululehdeltäkin voisi odottaa terävämpää mediasatiiria kuin ”Vitun vitun vittu”.
— Tyytymätön tilaaja
Lehti on tietoinen omista vahvuuksistaan ja heikkouksistaan. Emme pyrikään missään oloissa kilpailemaan mediasatiirin kentällä Itäkeskuksen yläasteen koululehden kanssa, vaan edelleenkin toimintaperiaatteenamme on objektiivinen, nopea ja tarkka uutistoiminta. Tässä nimenomaisessa yhteydessä on kuitenkin varmasti paikallaan huomauttaa, että ainakin allekirjoittaneen on vaikea kuvitella osuvampaa mediakritiikkiä/satiiria, kuin ”vitun vitun vittu”. Mikäli vielä osuvampi kritiikki kuitenkin olemassa on, vaihdamme sen mieluusti ”vitun vitun vitun” tilalle kaikissa yhteyksissä, joissa ”vitun vitun vittu” esille tulee. Ehdotuksia otetaan vastaan virastoaikoina osoitteessa lehti@samizdat.info. Kuoreen merkintä ”Al-Qaida 4-ever, kuolema vääräuskoiselle SuPo:lle”.
Parhain terveisin
Joukko huolestuneita äitejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti laskee hintojaan

(TOIMITUS) Monikansalliseen Samizdat-konserniin kuuluva internetjulkaisu Lehti laskee tilaushintojaan radikaalisti. Syynä paniikinomaiseen liikkeeseen on kasvanut kilpailu täysin ilmaisten huumorijulkaisujen parissa, kertoo...

Close