Kategoriat
Kotimaa

Alkon lakko jätti kuivin suin

AlkoCreative Commons License (rinse)
(RAJAMÄKI) Alkon myymälähenkilökunnan torstaisen lakon vuoksi monet suomalaiset jäivät tyystin ilman alkoholijuomia. Monin paikoin ihmiset joutuivat viettämään pitkiä aikoja kuivin suin, mistä aiheutui viranomaisten mukaan runsaasti sosiaalisia ongelmia.
Esimerkiksi Keski-Suomessa jyväskyläläistoimittajat Urja, Elokuu ja Näätä olivat torstaina kello yhdeksästä yli puoleenpäivään saakka viinatta.
”Vitun vitun vittu”, totesi toimittaja Urja pitkäripaisen oven takana noin kello 9.05.
”Viinaa saatana”, jatkoi Elokuu vierestä rummuttaen oven lasia kengällään.
”Ovi auki natsi, täällä on kanta-asiakas”, kommentoi puolestaan Näätä .
Poliisiputkasta erikoistoimittajat vapautuivat myöhemmin iltapäivällä. Lakko päättyi hieman ennen yhtätoista paikallista aikaa, lämpötila perillä on noin miinus kaksitoista astetta, puolipilvistä, melkein selkeää. Aloitamme laskeutumisen, olkaa hyvät ja kiinnittäkää savukkeenne.

11 vastausta aiheeseen “Alkon lakko jätti kuivin suin”

Onpas Samizdatin taso vajonnut sitten viimenäkemän. Itäkeskuksen yläasteen koululehdeltäkin voisi odottaa terävämpää mediasatiiria kuin…
’“Vitun vitun vittu”, totesi toimittaja Urja’.
“Vituttaa niin paljon, ettei pysty ymmärtämään miten paljon vituttaa” kuvaili ohjaaja Mäkelä tuntojaan Lehden erikoishaastattelussa männäviikolla. “Voi vittu ja sen päälle vittu” Mäkelä jatkoi.
Hohhoijaa…

Teille herra taas voisi maistua pari siivua ensiluokkaista sipulia (www.theonion.com). Tampereelle on kuulemma tänä vuonna entistä vaikeampi päästä opiskelemaan tiedotusoppia. Yritystä nyt edes!

Mutta miksi Alkossa ei saa bonusta, plussapisteitä ym ja mielellään vaikka kaikkia näitä. Varmaan kaikki erilaisia kanta-asiakasetuja tarjoavat ketjut maksaisivat hyvin jos Alko liittyisi heidän systeemiinsä.

Otapa hyvä mies se ulkolainen sipuli pois sieltä perseestä ja ne herneet sieltä nenäontelosta. Vuosia samaa sipulisoppaa imeneenä ei voi kuin todeta, että kyllä kotimainen kurkku tekee poikaa, vaikka välillä maantaikappale ilmestyisikin torstaina.
Manselaisella tiedotusopilla nyt ei ole mitään tekemistä laadukkaan uutisjournalismin kanssa, mutta kiva kun nyt mainitsit. Minäkin mainitsen jotakin irrelevanttia: Palau, vittu.

Noo, minulla nyt sattui olemaan muutakin asiaa tänne ostoskeskukseen. Päätin sitten samalla muuten vain tulla käymään alkossa.
Ei tämä lakko nyt minuun niin vaikuta. Ai mitäkö ostin? Kolme magista tuolla näyttäs pussin pohjalla olevan, ja pari otsoa.. niin harvoin kun käyn.

Artikkeli on bumerangi. Saatte viikon aikaa laatia paremman artikkelin seuraavin korjauksin:
1) oivaltavampaa sisältöä.
2) vähemmän eksplitiiveillä ratsastamista
3) juokaa viinan sijaan kuppi kahvia ennen aloittamista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Huumori nostaa kädet ylös

(HELSINKI) Matti Nykäsestä kertovasta elokuvasta ei voi tehdä parodiaa tai vääntää vitsejä. Suomen humoristit myönsivät tämän varhain tänä aamuna julkaisemassaan...

Close