Kategoriat
Kulttuuri

Huumori nostaa kädet ylös

(HELSINKI) Matti Nykäsestä kertovasta elokuvasta ei voi tehdä parodiaa tai vääntää vitsejä. Suomen humoristit myönsivät tämän varhain tänä aamuna julkaisemassaan yhteistiedotteessa. Ajatus Matista ja hänen vaimostaan Mervi Tapolasta kertovasta elokuvasta sinällään on sikäli absurdi, ettei tosiaankaan maksa vaivaa enää tässä yhteydessä hauska olla, tiedotteessa todetaan.
Solarfilmsin tuottaman elokuvan pääosaan on kiinnitetty Jasper Pääkkönen ja ohjaajan penkille istuutuu Aleksi Mäkelä. Molemmat ovat ilmoittaneet häpeävänsä osallisuuttaan elokuvaan.
”Vituttaa niin paljon, ettei pysty ymmärtämään miten paljon vituttaa” kuvaili ohjaaja Mäkelä tuntojaan Lehden erikoishaastattelussa männäviikolla. ”Voi vittu ja sen päälle vittu” Mäkelä jatkoi.
Tuotantoyhtiö Solarfilms lupaa, että elokuva tullaan julkaisemaan valtaisan hypen saattelemana ja sen markkinoinnin yhteydessä tullaan käyttämään sellaisia fraaseja, kuin ”elokuva miehestä, joka rakastaa mäkihyppyä niin paljon, että hänestä tulee lajissaan maailman paras”, ”kuvitteellinen elokuva todellisesta ihmisestä” sekä ”nyt puoleen hintaan”.

3 vastausta aiheeseen “Huumori nostaa kädet ylös”

Nimeni on Matti ja vaimoni nimi on Mervi. Mistä voi hakea korvausta?

Voihan sitä vaihtaa aina vaimoa, kunhan varoo, ettei saman nimistä uudestaan. Helpompaa se on kuin korvauslomakkeen täyttäminen alamäessä.

Itselleni perin mieluisa skenaario olisi vaihtaa sukunimeni Nykäseksi, sekä avohoidokkini vastaava Tapolaksi, ihan vain päästäkseni pätemään nasakalla nimikylttihuumorilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sekalaisia sähkeitä keskiviikolle

Yhdysvallat kieltää alaikäisten teloitukset - Kirkolliset piirit ovat jo nousseet vastustamaan lakia, joka kieltäisi hengen riistämisen alaikäiseltä missään oloissa. "Täytyy...

Close