Kategoriat
Sähkeet

Sekalaisia sähkeitä keskiviikolle

Yhdysvallat kieltää alaikäisten teloitukset – Kirkolliset piirit ovat jo nousseet vastustamaan lakia, joka kieltäisi hengen riistämisen alaikäiseltä missään oloissa. ”Täytyy muistaa, että elämä on pyhää vain kohdussa” todetaan Yhdysvaltain Sisäsiittoisten Kirkonmiesten yhteistiedotteessa.
Parhaan vammaisroolin oscar jäi jakamatta – Amerikan filmiakatemia jätti tänä vuonna kaikkien yllätykseksi kokonaan jakamatta Oscarin parhaasta vammaisroolista. Parhaasta miespääosasta palkittiin sokeaa Ray Charlesia näytellyt Jamie Foxx, jonka roolihahmo kuitenkin oli muutoin sangen normaali henkilö. ”Hetken tuumittelimme, jotta annamme kuitenkin tämän pystin uudestaan Tom Hanksille” kuvaili raati tuntojaan Lehden haastattelussa.
Jeesus valmistautuu palaamaan virkaansa – Meidän vapahtajamme Jeesus Kristus on ilmoittanut olevansa valmis palaamaan maan päälle ”toistaiseksi”, mikäli hänen maanpäällinen sijaisensa Paavi kuolee jättämättä perillisiä. Jeesus korosti MTV 3:n uutisten haastattelussa kuitenkin, että voi viipyä vain kunnes uusi sijainen löytyy.

3 vastausta aiheeseen “Sekalaisia sähkeitä keskiviikolle”

Voi Jeesus Kristus! Enhän minä ny noi sanonu!
”Voin palata virkaani jos sosiaalidemokraatit näin tahtovat!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
"Kyllä kulta" -epidemia vaanii Eurooppaa

Mieskulttuurin edustajat altavastaajina jopa Italiassa (ROOMA) Kansainvälinen "Kyllä kulta" -epidemia (eng. "Yes, dear") on saavuttanut eurooppalaisen macho-kulttuurin mekan eli Rooman....

Close