Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Feministien salaliitto kaappasi vallan Naistenpäivänä

(VALKOINEN SUOMI) Pahimmat pelot Naistenpäivän suhteen kävivät toteen maassamme tiistaina, kun kansallinen feministien salaliitto kaappasi vallan laillisilta tahoilta. Iltaan mennessä feministien käsissä olivat kaikki pääkaupunkiseudun tärkeimmät hallintorakennukset, sekä myös Etelä-Suomen muut tärkeimmät asutuskeskukset Tamperetta myöden.
Osa eduskuntaa on tiettävästi paennut Vaasaan, jonne on perustettu toistaiseksi pakolaishallituksen päämaja. Esivallan edustajat uskovat, että feministit saivat kaappaukselleen tukea ulkomailta.
”Kaikkihan me tiedämme, että maailman feministit ovat salaliitossa keskenään ja ne juonittelevat yhdessä miehiä vastaan – esimerkiksi sperman laadun huonontamiseksi”, kertoi hallituksen tiedottajaksi nimetty Seppo Hyrkäs.
Hallitus rauhoittelee kaappauksen järkyttämiä kansalaisia ja vakuuttaa, että kapinallisten käsiin joutuneet alueet vapautetaan nopeasti. ”On soitettu Saksaan jo”, huomautti Hyrkäs.

Pöyristyttäviä vaatimuksia

Feministien kapinallishallitus antoi myöhään tiistaina tiedotteen, jossa se ilmoitti olevansa valmis neuvottelemaan rauhasta laillisen esivallan kanssa. Kapinalliset kuitenkin esittivät samassa yhteydessä joukon vaatimuksia, joihin hallituksen mukaan ”ei voida mitenkään suostua.”
”Vallankaappaajat vaativat muun muassa naisille tasa-arvoista asemaa työelämässä, mihin sisältyy samapalkkaisuusperiaate ja jonkun ihmeen lasikaton poistaminen. Lisäksi he esittävät, että tyttöjä ja poikia tulisi kasvattaa tasa-arvoisesti ja yksilöllisesti. Nämä pöyristyttävät vaateet sotivat kaikkia länsimaisten demokratioiden perusarvoja vastaan, emmekä ikinä tule niitä sallimaan”, vakuuttelivat parlamentaarikot.
Lehden saamien tietojen mukaan Suomen varoittavan esimerkin nojalla Yhdysvallat olisi piakkoin lisäämässä feministiset liikkeet terroristijärjestöjen listalleen.

8 vastausta aiheeseen “Feministien salaliitto kaappasi vallan Naistenpäivänä”

Mutta hei, oikeasti olen herkkis:
Vanha on jo kulunut,
niin haalea ja nuhruinen,
heitetään se pois,
saahan aina uuden tilalle!
Tai jospa sittenkin
laitan vanhan säilöön kaappihin,
jos uusi huono onkin,
saan heti vanhan takaisin.
Kaappin kuitenkin vanha jää,
pölyyn peittyy
painuksissa oleva pää.
Sinne unohtuu,
ystävyys tuhoutuu.
http://tinyurl.com/4hdva

Pitäiskö lähettää miehiä jään poikki ruotsiin ja sieltä Saksaan opettelemaan oluenjuontia, makkaransyöntiä ja piereskelyä? He voisivat sitten täysin kouluttautuineina retroseksuaaleina tulla opettamaan meille muille miehille miehisyyden saloja. Näillä uusilla taidoilla voitaisiin sitten ajaa feministit pois suomesta ja pitää suomalaisen sperman laatu korkealla.

Ruotissa valtiovalta on onnistuneesti integroitunut feministit mukaan päätöksentekoon kuten uuden femmaripuoleen perustaminen osoittaa. Pitäisiköhän Suomessa tehdä sama kuin minkä Kekkonen aikanaan teki kommunistien kanssa – eli otti kommunistit mukaan hallitukseen, jotta ei tule oikeita konflikteja. Syleilkää feministit kuoliaaksi. Tai sitten Paavo voi puskea niitä.

Arvoisa Samizdatin toimitus,
haluan ilmaista teille syvän ihailuni, mitä naisellisimmat kiitokseni
ja virtuaaliruusupuskan suklaarasian kera asetan tähän Lehden pöydälle. Nimittäin 7.3. ja 8.3. ilmestyneet naisasiauutiset räjäyttivät pankin, repäisivät pajatson etupressun ja mitä ikinä –
käytin linkkejä niihin virallisena naistenpäivätoivotuksena ympäri
Suomea.
Valtaisin lentosuukoin, B.

Jos intressit ei kohtaa,
eikä neuvottelut luista,
muista aina, että totuus löytyy
imeväisten suista,
siellä on daisarit!
Daisarit!
Daisarit – ja ne rauhasta muistuttaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Turkin EU-jäsenyys etenee

(BRYSSEL) EU:n laajentumisesta vastaava komissaari Olli Rehn ilmoitti Turkin kelpaavan EU:n jäseneksi "milloin vain". "Viime päivien tapahtumat osoittavat selvästi, että...

Close