Kategoriat
Arkisto

Lehti 1123 vuotta sitten: Paavin tila heikkeni äkisti

(ROOMA) Roomalaiskatolisen kirkon pään, paavi Johannes VIII:n tila on heikentynyt dramaattisesti. Tilanteesta kertoi paavin tiedottaja kardinaali Teodor Torquemada varhain tänä aamuna. Paavin tila alkoi kardinaalin mukaan heiketä nopeasti sen jälkeen, kun joukko juonittelevia hovimiehiä oli edellisiltana myrkyttänyt hänet. Paavin tilannetta ei parantanut se, että hovimiehet myös löivät hänet kuoliaaksi nuijalla.
”Kyllä se oli tämä nuija, kun katkaisi kamelin selän. Noin kuvaannollisesti”, kuvaili Torquemada tapahtunutta.
Kyseessä on Lehden tietojen mukaan ensimmäinen kerta, kun Paavin tila heikkenee näin äkisti. Katolisen kirkon tiedotteen mukaan tapahtumista tullaan asianmukaisesti epäilemään useaa kymmentä henkeä, jotka kaikki tullaan vuorollaan surmaamaan mielikuvituksellisilla, vertauskuvallisilla tavoilla.

3 vastausta aiheeseen “Lehti 1123 vuotta sitten: Paavin tila heikkeni äkisti”

Todellinen kuolinsyy oli kyllä bulla jonka paavo veti säikähdyksissään (pyhään) henkeen.

Naapurin kanatarhan kukon saamien tietojen mukaan paavi oli puhunut ennen kuolemaansa ihan höpöjä mm. iankaikkisesta elämästä, ja näin ollen ansaitsikin kuolemansa.
”Kukkokiekuu!” vahvistaa kukko.

Historioitsija toistaa itseään. Tänäkin iltana Paavi heikkenee petikuntoon heti rommikolan ja iltauutisten jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Feministien salaliitto kaappasi vallan Naistenpäivänä

(VALKOINEN SUOMI) Pahimmat pelot Naistenpäivän suhteen kävivät toteen maassamme tiistaina, kun kansallinen feministien salaliitto kaappasi vallan laillisilta tahoilta. Iltaan mennessä...

Close