Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Naistenpäivän kumous päättyi – lasikatto romahti kapinoitsijoiden päälle

(SANOMATALO) Naistenpäivänä tiistaina käynnistynyt feministien vallankaappausyritys päättyi onnellisesti keskiviikkona. Poliisien vartavasten tehtävään perustetut erikoisosastot ”Hella” ja ”Nyrkki” romahduttivat kaappaajien päämajan lasikaton, jota seuranneessa hämmennyksessä virkavallan edustajat pidättivät suurimman osan kapinajohtajista.
Turvallisesti miesenemmistöiset hallitus ja eduskunta ovat jo palanneet Vaasasta pääkaupunkiin ja jatkavat maan johdossa normaalisti, tiedotti Suojelupoliisi keskiviikkoiltana. Myös lasikatto on korjattu entistä ehommaksi.
”Siltä varalta, ettei tämmöisiä [vallankaappauksia] enää sattuisi, asensimme sen vielä pari pykälää matalammalle [noin 30 cm alemmasta keskijohdosta]. Ja siinä se jatkossa [täältä ikuisuuteen] pysyy”, kertoi eduskunnan uudistetun tasa-arvovaliokunnan puheenjohtaja Sulo Aittoniemi.
Supon mukaan joitakin salaliiton jäseniä on saattanut päästä pakenemaan rajan ylitse Venäjälle. Tätä kuitenkin pidettiin lähinnä lystikkäänä ajatuksena.

3 vastausta aiheeseen “Naistenpäivän kumous päättyi – lasikatto romahti kapinoitsijoiden päälle”

Taas todistettu että elämä ilman meitä naisia olisi ehkä helpompaa mutta niin perhanan paljon tylsempää =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti 1123 vuotta sitten: Paavin tila heikkeni äkisti

(ROOMA) Roomalaiskatolisen kirkon pään, paavi Johannes VIII:n tila on heikentynyt dramaattisesti. Tilanteesta kertoi paavin tiedottaja kardinaali Teodor Torquemada varhain tänä...

Close