Kategoriat
Ulkomaat

Turkin EU-jäsenyys etenee

(BRYSSEL) EU:n laajentumisesta vastaava komissaari Olli Rehn ilmoitti Turkin kelpaavan EU:n jäseneksi ”milloin vain”. ”Viime päivien tapahtumat osoittavat selvästi, että [Turkissa] poliisin toiminta on täysin oikeusvaltion standardien mukaista”, Rehn sanoi tiedotustilaisuudessa nenä verta valuen.
Aiemmin liittymisneuvotteluissa on huolehdittu mm. Turkin ihmisoikeustilanteesta, sananvapauden rajoittamisesta, aviorikosten kriminalisoimisesta sekä joka tiistai ja torstai tapahtuvasta kurdien kansanmurhasta. ”Nyt olemme vakuuttuneita siitä, että Turkin väkivaltakoneisto ei diskriminoi sukupuolen, uskonnon tai kansalaisuuden mukaan”, Rehn sanoi hetkeä ennen kuin poliisi löi häntä pampulla vatsaan, selkään ja ohimoon.
”Minua ei juurikaan pahoinpidelty tämän lausunnon aikaansaamiseksi”, Rehn sanoi vielä sylkien samalla hampaita ja verta. Tämän jälkeen mellakkapoliisit hajoittivat paikalle kerääntyneen toimittajajoukon kyynelkaasulla.

3 vastausta aiheeseen “Turkin EU-jäsenyys etenee”

Hälllä väliä Turkista, mutta miten etenee Erkin aamukahvien saanti? Siis onko Erkki Liikanen vieläkään löytänyt kunnon kahvilaa, joka olisi aamuvarhaisella auki? Kyllä median pitäisi tiiviimmin seurata tämän yhteiskunnallisesti merkittävän asian etenemistä. Ties minkälaisia päätöksiä Eki tekee siellä pankissaan, jos se on ihan väsynyt kaffen puutteesta. Tosin ei kai niillä päätöksillä ole enää mitään väliä, kun Suomella ei ole rahapolitiikassa minkäänlaista autonomiaa. Tiedä häntä (Ekiä).

(Lumpio) Kenenkään pyytämättä Diili-ohjelmasta ”vapautettu” vaate-edustaja Juhana Helmankalastaja saapui aluekonttoriin ja aloitti mainospuheensa keskuksenhoitajan varomattoman katsekontaktin innoittamana.
”Olen ehdottomasti valmis toimimaan välittäjänä Turkin EU-kysymyksessä. Turkikset ovat tosi galaktisia juttuja! Lisäksi puhun sujuvaa turkkia, kuten vakuutti korkea-arvoinen englanninkielinen vahtimestari minulle taannoin. ”This fella is talking total turkey”, hän lausui , vakuutti Helmikana suu vaahdossa ja pleksit lintassa. Helmenkaluaja olisi vielä jatkanut ellei häntä olisi rivakasti poistunut järjestystoimesta vastaavien edushenkilöiden saattamana. ”Uusin vaatekeksintöni ovat naisten sepalukselliset alushousut”, kuultiin Helmipöllön vielä sepustavan pahaa-aavistamattomille kadullakulkijoille. ”Näin niinku naistenpäivän innoittamana, wink wink!” oli viimeinen kuultu, jotenkin ymmärrettävä lause suustaan ennen kuin toimituspäällikkö sulki ikkunan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ammattiarmeija lopettaisi inttijutut

(KARKIALAMPI) Kulttuuriministeri Tanja Karpela ilmaisi eilisiltaisessa puheessaan huolen nykyisellään voimakkaan inttijuttuperinteemme kuihtumisesta, mikäli suomi siirtyisi ammattiarmeijaan. Mikäli yleisestä asevelvollisuudesta luovuttaisiin,...

Close