Kategoriat
Kotimaa

Typerännäköisille kuntolajeille tulossa kielto

(KUOPIO) Viranomaiset aikovat vielä kuluvan vuoden aikana julistaa kielletyiksi ”kaikki typerännäköiset kuntolajit”, ilmoitti oikeusministeriön valmistelutyöryhmä sunnuntaina. Työryhmän mukaan kuntolajit, joiden harrastaminen saa ihmiset näyttämään jumalattoman tyhmiltä, heikentävät Suomen julkista kuvaa ja kansainvälistä kilpailukykyä.
Kiellettyjen lajien listalle joutunevat lähes sataprosenttisen varmasti ainakin vesijuoksu ja sauvakävely, mainitsee työryhmän puheenjohtaja Akseli Koskela. Koskelan mukaan sauvakävelyn idioottimaisuus on ollut jo pitkään tunnettua, mutta rankkoihin toimenpiteisiin viranomaiset ajoi vesijuoksun rajusti kasvanut suosio.
”Luulimme ettei sauvakävelijää pässimmän näköistä olentoa voi olla, mutta vesijuoksijat menevät senkin edelle. Ei mitään niin saatanan debiiliä saa olla olemassakaan”, kiroaa Koskela.
Työryhmä muistuttaa, että uimahalleja kansoittavat vesijuoksijat antavat koko kansakunnasta ääliömäisen kuvan ja lisäksi estävät täysijärkisiä kansalaisia harjoittamasta ”ihan älykkään oloista” uintia tukkimalla kaikki radat. Sauvakävelijät puolestaan estävät ihmisiä ylläpitämästä kuntoaan kaduilla.
Eduskunnan uskotaan hyväksyvän kieltolain jo ennen kesälomien alkua. Sen jälkeen tavattuja sauvakävelijöitä ja vesijuoksijoita uhkaa sakkorangaistus, rikoksenuusinnasta ehdollista vankeutta. Kolmannesta rikkomuksesta ammutaan, mainitsee Koskela.

7 vastausta aiheeseen “Typerännäköisille kuntolajeille tulossa kielto”

Voi perkeleen perkele mitä perkeleen kommunistiperkeleitä ne perkeleen sauvavesijuoksukävelijäperkeleet. Saatanan perkele niitä perkeleitä.

Jes! Vihdoin järkeä poliisivoimiin. Nyt vaan Han Moo Do ja Karate ja kaikki muut jumpat helvethin suomesta niin johan voidaan läskisti.

Rusettiluistelu, hydrospinning, potkukelkkailu, jääkiekko, lumikenkäily, kansanedustaminen ja harmonikkafestivaalit voitaisiin kaikki heivata hiuksista Routsiin.

Voi vittujen kevät, sanon minä ja ne kaikki saatanan sauvakävelijät sekä perkeleen vesikävelijät voi mun puolestani katkoa jalkansa ja hukkua niitten kanssa, perkele!

Read previous post:
Italia valittu Euroopan säälittävimmäksi valtioksi

(ROOMA) Italia on voittanut ylivoimaisesti EU:n julistaman kilpailun Euroopan säälittävimmän valtion tittelistä. Maa päihitti finaalissa selvästi pahimmat kilpakumppaninsa Ranskan ja...

Close