Kategoriat
Urheilu

Susanna Pöykiön EM-hopealla ei mitään vaikutusta kansalliseen itsetuntoon

(HERVANTA) Taitoluistelija Susanna Pöykiön viikonloppuna voittamalla historiallisella EM-hopeamitalilla ei pikaisten kyselyiden mukaan ole ollut minkäänlaista vaikutusta Suomen kansan itsetuntoon tai identiteettiin. Suomalaiset eivät mitalin myötä tunne oloaan yhtään sen itsevarmemmaksi tai paremmaksi kuin ennenkään.
”Vituttaa vaan”, kommentoivat pitkäaikaistyöttömät.
Mitalin vaikutuksista ei tiettävästi olla teettämässä mitään sosiologisia tai yhteiskunnallisia tutkimuksia. Tekeillä ei Lehden tietojen mukaan ole myöskään ainuttakaan elämänohjeopasta tahi edes elämäkertaa Pöykiön valmentajasta. Edes filosofi Esa Saariselta ei ole tulossa aihetta sivuavaa teosta.
”No ehkä sitten jos se pelaisi jääkiekkoa ja olisi mies”, asetti ehdoksi ritari Juha ’Ni’ Tamminen.
Esimakua Pöykiön ennennäkemättömän menestyksen vaikutusten olemattomuudesta saatiin heti voiton varmistuttua, kun yhtään autoa ei kulkenut pitkin yhdenkään taajaman raittia torvet huutaen ja Suomen liput heiluen. Tiettävästi yhdessäkään kapakassa ei saavutuksen kunniaksi avattu happy houria. Senaatintori on niinikään ollut melko tyhjillään, eikä suurta kansanjuhlaa ilmeisesti aiota järjestää.
”No ehkä sitten jos se pelaisi jääkiekkoa ja olisi mies”, pohtivat kunnallispäättäjät.
Pientä positiivista pohjavirettä kansaan on kuitenkin luonut se seikka, etteivät radiokanavat ole Pöykiön saavutuksen johdosta soittaneet yhtään kertaa J Karjalaisen ’Sankareita’. ”Luojalle kiitos siitä”, huokasi kansa.

4 vastausta aiheeseen “Susanna Pöykiön EM-hopealla ei mitään vaikutusta kansalliseen itsetuntoon”

Susanna Pöykiön EM-hopea
Susanna Pöykiö voitti hopeaa taitoluistelun EM-kisoissa Torinossa. Turun Sanomilla on aiheesta parikin kirjoitusta:
Pöykiö nappasi historiallisen EM-hopean
Pöykiö viimeisteli näytösohjelmansa mitalin varmistuttua
Huumorijulkaisu Lehdellä p…

Ihan totta 🙂
Taitoluistelu tuskin koskettaa kovin montaa suomalaista, ja nimenomaan aikuisten oikeasti.

Me ollaan ritareita kaikki ja me kaikki sanotaan ni!
Lupaan lähteä viikonloppuna ajamaan Nopsallani Kuopion toria ympäri.

Read previous post:
Saija Ketola Enbusken uudeksi juontajapariksi

(LOHTAJA) Kansakuntaa viikkokausia raastanut jännitys siitä, kuka nousee Tuomas Enbusken juontajapariksi entiseen Hyppönen Enbuske experience -show'hon, on viimein ohi. Sarjan...

Close