Kategoriat
Seksivau

Saija Ketola Enbusken uudeksi juontajapariksi

(LOHTAJA) Kansakuntaa viikkokausia raastanut jännitys siitä, kuka nousee Tuomas Enbusken juontajapariksi entiseen Hyppönen Enbuske experience -show’hon, on viimein ohi. Sarjan tuotantoyhtiö ilmoitti maanantai-iltana, että Enbusken kanssa estradille nousee kohumissi Saija Ketola.
Ketola joutui vastikään jättämään Miss Suomi -kisat kesken, koska kävi ilmi hänen poseeranneen mm. Jallu-lehdessä. Se ei kisajärjestäjien mukaan sopinut ”siihen puhtoiseen ja nuhteettomaan imagoon, joka misseillä on. Tissit.”
Talkshow’hon Ketola sen sijaan on oivallinen valinta, kertoi tulevaa ’Ketola Enbuske Experienceä’ tuottavan Van Der Median edustaja, kapteeni Hendrick van der Decken. Deckenin mukaan ongelmia ei tuota se, ettei Ketolalla tiettävästi ole aiempaa ruutukokemusta tai alalle soveltuvaa koulutustaustaa.
”Tissit”, kommentoi Decken juontajavalintaa ennen merille lähtöään.
Ketolan valinta on ollut myös ohjelman katsojakunnan mieleen, kertoo yhtiön tekemä lyhyt nettikysely. ”Tissit”, vastasi sieviläinen Tero-Petteri Pettero.

17 vastausta aiheeseen “Saija Ketola Enbusken uudeksi juontajapariksi”

Read previous post:
Ikiliikkujasähkeet maanantaille

Media kummastelee ulkoministeriön vähäisiä panostuksia lähetystöihin - Suomalaiset tiedotusvälineet kummastelevat laajalla rintamalla ulkoministeriön nihkeää resurssien käyttöä ulkomaisiin edustustoihin ja suurlähetystöihin....

Close