Kategoriat
Sähkeet

Ikiliikkujasähkeet maanantaille

Media kummastelee ulkoministeriön vähäisiä panostuksia lähetystöihin – Suomalaiset tiedotusvälineet kummastelevat laajalla rintamalla ulkoministeriön nihkeää resurssien käyttöä ulkomaisiin edustustoihin ja suurlähetystöihin. ”Etenkin suomalaisten suosimissa turistikohteissa miehityksen pitäisi olla huomattavasti suurempi, jotta kriisitilanteissa toiminta olisi tehokasta”, suomivat iltapäivälehdet.
Ulkoministeriö lisää lähetystöjen työvoimaa – Ankaraa kritiikkiä tiedotusvälineissä osakseen saanut ulkoministeriö on päättänyt lisätä tuntuvasti työvoiman määrää suosittujen turistimaiden lähetystöissä ja edustustoissa. Muiden muassa Thaimaan ja Espanjan edustustojen väkimäärää lisätään vielä talven kuluessa runsaasti, kerrotaan ministeriöstä.
Media kummastelee ulkoministeriön holtitonta rahankäyttöä – Suomalaiset tiedotusvälineet kummastelevat laajalla rintamalla ulkoministeriön tuhlailevaa rahankäyttöä ulkomaisissa edustustoissa ja lähetystöissä. Lehtitietojen mukaan ulkoministeriö aikoo lähettää suosittuihin turistikohteisiin useita virkailijoita lisää. ”Ministeriön väki siellä lomailee veronmaksajien rahoilla, meidän rahoilla”, moittivat iltapäivälehdet.
Ulkoministeriö supistaa lähetystöjen työvoimaa – Ankaraa kritiikkiä tiedotusvälineissä osakseen saanut ulkoministeriö on päättänyt supistaa tuntuvasti työvoiman määrää suosittujen turistimaiden lähetystöissä ja edustustoissa. Supistukset koskevat etenkin suosittujen turistimaiden lähetystöjä, joiden virkapaikkoja on moitittu veronmaksajien rahojen tuhlaukseksi.

4 vastausta aiheeseen “Ikiliikkujasähkeet maanantaille”

Niinpä. Politiikkahan on aina vääränlaista. Varsinkin talouspolitiikka.

Kaikkia ei voi miellyttää joka tapauksessa. Toisia ei koskaan.

Suomen Yleistelevisio on huvittunut asiasta ja myöntää valomerkin jälkeen kahden kesken että ”kato nyt helevetti, jostakin meidänkin pitää ne jutut repiä ja leipämme tienata”.

Read previous post:
Irakin vaalien eloonjäämisprosentti nousemassa noin 60:een

(BAGDAD) Irakin sunnuntaisten parlamenttivaalien eloonjäämisprosentti on nousemassa ennakkoon arvioitua suuremmaksi. Vaaliviranomaiset ilmoittivat sunnuntai-iltana, että jopa 60, kenties 70 prosenttia äänioikeuttaan...

Close