Kategoriat
Kotimaa

Yläasteen "lihava tyyppi" epäsuosittu myös aikuisena

(FORSSA) Aikuistuminen ja työelämään siirtyminen ei auttanut lainkaan yläasteella ”lihavana tyyppinä” tunnettua Sepeli Ahonosturia (nimi muutettu). Suomen gallupilla teetetyn tutkimuksen mukaan myös hänen nykyiset kollegansa suhtautuvat häneen edelleen nimenomaan ”lihavana tyyppinä”. Nimettömänä pysyttelevä työtoveri, jonka sukunimi alkaa K:lla, ja jolla on näkyvä luomi otsassa myönsi tilanteen Lehden erikoishaastattelussa:
”Ei meillä kenelläkään mitään Sepeliä vastaan ole, mutta se nyt on, se on lihava. Lihava. Se ei näytä siltä, kuin pitäisi. Mutta en nyt halua millään lailla syrjiä Sepeliä. On lihavatkin ihan ihmisiä. Ne vaan on, ne on lihavia” totesi työtoveri, jonka etunimi rimmaa kuhan kanssa ja jonka sukunimi on myös horoskooppimerkki.
Sepeli työskentelee toimistoyrityksessä. Yrityksen johto kumoaa ehdottomasti väitteet kaikenlaisesta syrjinnästä ja ennakkoluuloisuudsta työpaikalla:
”Ei, ei mitään syrjintää. Meillähän on lihava täällä töissä, eikö muka? Että missä sitä on sitä syrjintää. nimenomaan katsoin, että otanpa tuonkin töihin, vaikka onkin noin lihava. Ei saa katsoa ihmisen ulkonäköön, täällä on oikein mottona, varsinkin kun katsoo lihavaa.”

Yksi vastaus aiheeseen “Yläasteen "lihava tyyppi" epäsuosittu myös aikuisena”