Kategoriat
Sähkeet

NHL-sähkeitä perjantaille

Kanadan hammaslääkärit pulassa – Jääkiekon ammattilaisliigan NHL:n kauden peruunnuttua useat kanadalaiset hammaslääkäriklinikat ovat joutuneet rajuihin talousvaikeuksiin. Yksistään Montrealissa jo viisi lääkäriasemaa on tehnyt konkurssin. Viranomaiset kehottavat työttömiä nikkareita pikaisesti keskinäisiin nyrkkitappeluihin, jotta potilasvajetta saataisiin helpotettua.
Avioliittoinstituutio kriisissä Pohjois-Amerikassa – Avioerojen määrä Yhdysvalloissa ja Kanadassa on lähtenyt räjähdysmäiseen kasvuun NHL-kauden peruunnuttua. Noin 90 prosenttia ammattilaispelaajien vaimoista on tiettävästi ottanut tai ottamassa eroa miehistään. Kaikki heistä ovat ilmoittaneet ryhtyvänsä yrittäjiksi kauneudenhoito- tai vaatealalle. ”Kyllä sitä sieti kotona sen 20 päivää vuodessa, mutta ei semmoista mokeltavaa pässiä viikot läpeensä kestä erkkikään” kommentoi entinen kiekkovaimo Marleena Kanukki.
Pelaajien rahat hupenevat – Monet ammattilaispelaajat ovat joutuneet rajuihin talousvaikeuksiin NHL-kauden peruuntumisen takia. Esimerkiksi suomalaistähti Teemu Selänne pystyi viime kuussa hankkimaan vain kolme uutta muskeliautoa suunniteltujen viiden asemasta, ja niistäkin kaksi aiottua pienemmällä moottorilla. ”Jos pelit eivät ala, rahat ovat tätä menoa loppu 300 vuoden kuluttua”, murehtii Selänne.

Yksi vastaus aiheeseen “NHL-sähkeitä perjantaille”

Olen käynyt katsomassa NHL -pelejä muutamaan otteeseen ja tuntuu välillä, että munkin avioliitto on vähän niin ja näin ja rahat loppu, mutta hammasta kylläkin särkee. Toisaalta jos oma avioliitto kariutuu, niin kyllä mulle yksi isotissinen exnhl-rouva kelpaisi.

Read previous post:
Kiista palkkakatosta torpedoi siivoojien työsuhdeneuvottelut

(HELSINKI) Siivouskausi 2004--2005 on peruutettu lopullisesti. Siivoojien ja työnantajien neuvottelut ajautuivat eilen umpikujaan, kun kiista palkkakatosta jäi ratkaisematta. Siivoojien ammattiliitto...

Close