Kategoriat
Kotimaa Seksivau

Kantolan perheestä tv-sovitus

(JANAKKALA) Kovasti kaivattu radion vanha suosikkisarja Kantolan perhe tekee comebackin ohjelmistoon ensi syksynä, tosin uutena sovituksena ja tv:n puolelle. Asiasta tiedotti sarjan oikeudet ostanut Nelonen lauantaina.
Kanavan mukaan Kantolan perheestä on tarkoitus muokata kotimainen laatudraamasarja, jossa on mukana myös joitakin komediallisia elementtejä. Sarja on suunnattu kilpailemaan MTV 3:n suositun Salatut elämät -ohjelman kanssa.
”Uusittu Kantolan perhe sijoittuu kuvitteelliseen Turun kaupunkiin lounaisessa Suomessa ja sen tapahtumat pyörivät paikallisen pappilan ympärillä. Luvassa on mielenkiintoista ihmissuhdedraamaa, suuria tunteita, kiellettyä rakkautta, eroja ja kohtaamisia”, luettelee Nelosen ohjelmakoordinaattori ja majavankasvattaja Tuire Voltaire.
Sarjan pilottijakson nimenä on Lehden tietojen mukaan ”Hiippakunnan pappilan naispapin papupata”.

2 vastausta aiheeseen “Kantolan perheestä tv-sovitus”

salattuihin elämiin verrattuna kantolat oli laatusarja. tulisi vain takaisin, ainakin se oli suomalaisuutta tympeän jenkkisaippuatrendin sijaan. toisaalta, eihän sitä enää nykyään kukaan ymmärtäisi, kun suomalaisuus on katoavaa kansanperinnettä.

No kah Ville pirua.
Enää pitäisi tietää, olinko onnellisempi ennen vai jälkeen tuon tiedon. Väärässä olo on joskus autuasta.

Read previous post:
NHL-sähkeitä perjantaille

Kanadan hammaslääkärit pulassa - Jääkiekon ammattilaisliigan NHL:n kauden peruunnuttua useat kanadalaiset hammaslääkäriklinikat ovat joutuneet rajuihin talousvaikeuksiin. Yksistään Montrealissa jo viisi...

Close