Kategoriat
Ulkomaat

Bush murtui TV-kameroiden edessä

(WASHINGTON) Yhdysvaltain demokraattisella vaalilla valittu presidentti George W. Bush sortui tänään illalla televisiokameroiden edessä. Romahduksen sai aikaan reipas toimittaja Mikko Mallikas, joka hiillosti presidenttiä armotta tämän marihuanakokeiluista.
”Herra presidentti, pitääkö paikkansa, että olette käyttäneet marihuanaa?” kysyi itseensä ilmeisen tyytyväinen reportteri. Bush sokelti vastaukseksi jotain epäselvää, jonka jälkeen hän romahti puhujanpöntön taakse, jolloin Salaisen palvelun agentit hyökkäsivät paikalle ja siirsivät hegemonin päämiehen turvaan.
Varapresidentti Dick Cheneyn mukaan on hyvä, että asia tuli puheeksi juuri nyt. ”Jep, se veti tötsyt ja sillä selvä”, jykevähartiainen Cheney totesi lehdistötilaisuuden lopuksi. Vastaamatta jäivät kysymykset Yhdysvaltain sairasvakuutusjärjestelmän uudistuksista, railakkaasta finanssipolitiikasta, mielivaltaisista sotaretkistä ympäri maailmaa, abortin kieltämisestä sekä muista triviaaleista asioista.
Reportteri Mikko Mallikas uskoo, että asiasta keskustellaan vielä pitkään. ”On himskutin tärkeää tietää, onko joku joskus menneisyydessä ehkä tehnyt jotain, jolla ei ole oikeastaan enää mitään vaikutusta mihinkään, mutta josta saa hyvät lööpit”, Mallikas pohdiskeli.
Lehden saamien tietojen mukaan Bushin taktiikkana tulevassa oikeusprosessissa on se valittaa päätöksestä aina korkeimpaan oikeuteen saakka, nimittää sinne etukäteen lisää änkyräkonservatiiveja ja raahata Rehnquist paikalle vaikka ukko miten kolkuttelisi Helvetin portteja kemoterapiatuskissaan.

2 vastausta aiheeseen “Bush murtui TV-kameroiden edessä”

On tainnut pojalle ”puska” kelvata. Hyi yrjö!

Niin, tässä vaiheessa jonkun olisi tullut se esittää:
vapausvapausvapaus

Read previous post:
Kantolan perheestä tv-sovitus

(JANAKKALA) Kovasti kaivattu radion vanha suosikkisarja Kantolan perhe tekee comebackin ohjelmistoon ensi syksynä, tosin uutena sovituksena ja tv:n puolelle. Asiasta...

Close