Kategoriat
Seksivau

Missiskandaali paisuu: Nakumissi onkin mies

(BUDUAARI) Tämänvuotista Miss Suomi -kilpailua varjostava skandaali paisuu edelleen. Kohu- ja nakumissin maineen saaneesta Saija Ketolasta paljastuu nimittäin jatkuvasti uusia synkkiä salaisuuksia, jotka uhkaavat koko missi-instituutiota.
Torstaina selvisi, että pornokuvissa esiintymisen, varastelun ja avioliitossa elämisen lisäksi Ketola on rikkonut vielä yhtä missikisan perussääntöä: hän onkin mies!
”Todellisuudessa Saija Ketola ei ole Saija Ketola, vaan hän on mies, nimeltään Leo Pellikka, ja ammatiltaan levyseppä”, kertoo Lehden tutkivan journalismin ryhmän esimies Kalevi Laskiämpäri.
Uusin skandaali saattaa olla viimeinen isku pahasti ryvettyneelle missikiertueelle. Hurjimmissa huhuissa puhutaan jo koko kisan peruuttamisesta. Kisajärjestäjät kuitenkin vakuuttavat, että kilpailu viedään läpi aivan normaalisti, mutta jatkossa vastaavat kohut pyritään välttämään tehostetuilla esitarkistuksilla.
”Missikandidaateille tehdään mm. kallonmittaus ja perinpohjainen sukututkimus puhtaiden suomalaisjuurien todistamiseksi. Lisäksi heidän on oltava nuhteettomia puolueen jäseniä ja ei kai tämä mene nauhalle?” kommentoi missien taustojen tutkijaksi palkattu Jukka Kaltenbrunner.
Mutta saattaa olla, että missikisojen päivät ovat luetut. Laskiämpärin mukaan paljastukset eivät lopu vielä tähänkään, sillä on olemassa vahvoja epäilyksiä, joiden mukaan Pellikka olisi kaiken kukkuraksi raskaana.

8 vastausta aiheeseen “Missiskandaali paisuu: Nakumissi onkin mies”

Hyvä, missien tulisikin edustaa vain puhtainta arjalaista rotua. Pitäisi siis myös tarkastaa ettei kukaan väärennä arjalaisuuttaan esim. piilolinsseillä ja hisuväreillä. Geneettinen seulonta olisi myös paikallaan. Emmehän saa lähettää maailmalle kuvaa suomalaisista joinakin epäsikiöinä ja alempirotuisina. Perkele. Ovathan suomalaiset kokoomuslaiset Jumalan valittu kansa

Missiksi valitaan ruskea painekattila. Tämä on jo varma tieto, vaikka ketään ei ole vielä valittu, eikä ehdokkaana vielä ole ruskeaa ja aliravittua painekattilaa. Tämä lehtenne on hyvä tietää jo nyt, ennen kuin asiat tapahtuvat omalla painollaan kuten on ilmoitettu.

Missiksi pitäisikin välillä valita mies tasa-arvon vuoksi.

Ai jai, sitten kun vielä paljastuu, että joku Missi on Mensan jäsen…

Missikisoissa pitäisi myöskin olla virallinen gynekologi, joka varmistaisi että tytöt ovat pysyttäytyneet hyveessä, ja että heidän immenkalvonsa on varmasti ehjä. Onhan esiaviollinen sukupuoltenvälinen kanssakäyminen sentään syntiä. Allah on suuri.

Tätä se mun uneni tiesi.
Näin unta että painekattilaksi naamioitunut missi jolla oli tuuheat viikset paljastuikin lopulta Adolf Hitleriksi joka näin tahtoi soluttautua lähemmäs vallan kahvaa. Olin kuulevinani hänen myös maininneen että nyt kun se pirun marski on poissa kuvioista niin saadaan tämä koko maa poltettua eikä tarvitse tyytyä vain lappiin. Suunnitelma on mielestäni loistava koska kukapa osaisi epäillä viatonta ja tyhjäpäistä missiä.

Read previous post:
News Corp. tahkosi tulosta

(MALEBOLGE) Australialaisen ihmispaholaisen Rupert Murdochin rautaisella otteella kontrolloima News Corporation paransi tulostaan 80 prosenttia joulukuun lopussa päättyneellä tilikausineljänneksellään. Parannus johtuu...

Close