Kategoriat
Talous Ulkomaat

News Corp. tahkosi tulosta

(MALEBOLGE) Australialaisen ihmispaholaisen Rupert Murdochin rautaisella otteella kontrolloima News Corporation paransi tulostaan 80 prosenttia joulukuun lopussa päättyneellä tilikausineljänneksellään. Parannus johtuu pitkälti säästöistä työntekijöiden palkkaamisessa, katsojien säälimättömästä hyväksikäytöstä sekä yleisestä rappiosta.
”On suorastaan yllättävää, miten halpaa journalismin tekeminen on, jos korvaa toimittajat lobotomisoiduilla PR-ihmisillä”, sanoi yhtiön puhemies Yeqon Kasadya. ”Ei siis sillä, että minulla olisi mitään apinoita vastaan. Mukava veikko se Repekin”, hän jatkoi vielä.
Tieto vertaimevän yhtiön menestyksestä sai suomalaiset asiantuntijat hykertelemään ja hieromaan käsiään yhteen kuten näyttelijät mykkäelokuvissa konsanaan. ”Nimittäin galaksit räjähtää!” ilmoitti mielipiteekseen Juhana Helmenkalastaja, vaikka kukaan ei ollutkaan kysynyt häneltä yhtään mitään.
”Yksi Babylonin portto on se yhtiö”, totesi finanssianalyytikko Padmé Amidala. SKP:n jäsenkirjaa aina taskussaan kantava toimittajamme oli hetkisen samaa mieltä kapitalistin kanssa, kunnes tajusi tämän petoksen ja ilmoitti asiasta Tehtaankadulle.

Read previous post:
Vatikaani: Paavi elämänsä kunnossa

(PIETARINKIRKKO) Vatikaanin edustajat vakuuttivat keskiviikkona pidetyssä tiedotustilaisuudessa, että paavi Johannes Paavali II:n terveydentila on erinomainen, eikä mitään syytä huoleen ole....

Close