Kategoriat
Ulkomaat

Vatikaani: Paavi elämänsä kunnossa

(PIETARINKIRKKO) Vatikaanin edustajat vakuuttivat keskiviikkona pidetyssä tiedotustilaisuudessa, että paavi Johannes Paavali II:n terveydentila on erinomainen, eikä mitään syytä huoleen ole. Kardinaali Peppone kertoi, että paavi on suorastaan ”elämänsä kunnossa”, eikä häntä ole viety sairaalahoitoon. Hänellä ei Pepponen mukaan ole myöskään influenssaa.
”Jokeltelee, tarttuu esineisiin ja taputtaa tomerasti lattiaa”, kuvaili Peppone kirkonpään tilaa leikkisästi.
Peppone vaati, että kaikki spekulaatiot paavin kuolemasta ja uuden paavin henkilöllisyydestä on syytä lopettaa, sillä Johannes Paavali II pysynee hänen mukaansa virassaan vielä vuosikaudet. ”Afrikkalainen paavi vai? Näkis vaan”, kommentoi Peppone arveluja, että seuraava katolisen kirkon johtaja saattaisi tulla kolmannesta maailmasta.
Tietoihin joiden mukaan kirkko olisi kehottanut kaikkia jäseniään rukoilemaan paavin puolesta Peppone suhtautui epäillen.
”Ei pidä paikkaansa tai ei minulle ainakaan ole kerrottu”, päätti Peppone tiedotustilaisuutensa ja kiirehti takaisin Pietarinkirkon huomaan.

7 vastausta aiheeseen “Vatikaani: Paavi elämänsä kunnossa”

Tässähän rupesi jo nauramaan pelkästään otsikon takia.

Tässähän rupesi jo nauramaan pelkästään otsikon takia.

Peppone on puolueen paikallisosaston pamppu Isä Camillo tarinoista, viihdyttävää lukemista – suosittelen.

Taisipa tulla totuudenmukaisin artikkeli koko Lehden historiassa. Voiko jostakin muuten hakea lääkettä hepuliin?

Nostradamus kertoo: Ensimmäisen mustan Paavin jälkeen paaviksi nousee Babylonin Portto George W.Bush ja Gög hyökkää Maagögiin mistä seuraa kysyntää jälleenrakennukselle. Siinaille on jo suunnitteilla Puolimatka-yhtiöiden perustajan mukaan nimetty Armaan Ghetto.

Read previous post:
Luokitellut ilmoitukset: Lehti etsii palvelukseen tissejä

Samizdat-konserniin kuuluva Lehti aikoo tulevan lehtiuudistuksen yhteydessä ryhtyä palvelemaan myös iltapäivälehtien lukijakuntaa näyttämällä tilaisuuden tullen tissejä ja paheksumalla niiden näyttämistä...

Close