Kategoriat
Kotimaa

Ulkoministeriölle moitteita hitaasta toiminnasta viikonlopun myrskyn aikana

(KITEE, KKO) Suomen hallitus ja ulkoministeriö keräävät kitkerää palautetta toiminnastaan lauantaina ja sunnuntaina Suomenlahdella raivonneen talvimyrskyn suhteen. Useissa tiedotusvälineissä esiintyneet tavalliset kansalaiset sekä viranomaiset kritisoivat etenkin sitä, ettei ministeri Erkki Tuomioja matkustanut itse paikan päälle.
”Olisimme kyllä toivoneet, että ministeri Tuomioja olisi lähtenyt henkilökohtaisesti katsastamaan aallonkorkeutta kolmimetrisellä puubusterilla Suomenlahdelle”, mainitsivat opposition kansanedustajat lauantaina aamupäivällä.
”Tapaus osoittaa taas selkeää linjattomuutta ministereiden ja presidentti Halosen taholta”, näpäyttivät iltapäivälehdet erikoisnumeroissaan.
”Ja muistakaakin sitten, ettei tällä kritiikillä ole mitään poliittisia tavoitteita, vaikka mielellämme kyllä näkisimmekin presidenttinä ennemmin jonkun kovan linjan porvarin kuin tällaisia hitihateja”, muistutti Ilta-Sanomat.

2 vastausta aiheeseen “Ulkoministeriölle moitteita hitaasta toiminnasta viikonlopun myrskyn aikana”

Ilta-Sanomathan kuuluu Erkolle, joka tunnetusti kannattaa demareita.

Sinne merelle vaan molemmat, olisi vaihteeksi juhlimisen aihetta.

Read previous post:
EU järjestää hätäapukonsertin hirmumyrsky Gudrunin uhreille

(BRYSSEL) Euroopan unionin viimeöisessä kriisipalaverissa päätettiin yksimielisesti järjestää hätäapua Suomeen lauantain ja sunnuntain tietämillä odotetun hirmumyrsky Gurdunin uhrien auttamiseksi. Asiasta...

Close