Kategoriat
Kotimaa

Kansa tyytyväinen poliittisiin valtiosihteereihin

(SUOMI) Suomalaiset ovat erittäin tyytyväisiä poliittisten valtiosihteerien toimintaan. Uusien virkojen perustaminen hyväksyttiin eduskunnan päätöksellä vasta vajaa kuukausi sitten, mutta jo nyt kansalaiset ovat aiempaa tyytyväisempiä oloonsa.
Suomalaiset tuntevat olonsa turvallisemmaksi, luottavat talouden kasvuun entistä vakaammin ja käyttävät rohkeasti suuria ajonopeuksia myös talvisäällä. Tiedot käyvät ilmi Lehden tekemästä selvityksestä, josta varmasti haluaisitte lukea enemmän.
”Kyllähän tätä pitkään toivottiin ja täytyy sanoa, että nyt tuntuu todella hyvältä. Fiilinki oli kerrassaan mahtava kun kuulin myönteisestä päätöksestä. Miten ennen selvittiin ilman poliittisia valtiosihteereitä?” kysyy eräskin keksitty haastateltava onnellisena ja aiheellisesti.
Tähän mennessä kuusi ministeriä on valinnut itselleen poliittisen valtiosihteerin. Ulkoministeriö ei vielä ole tiedottanut valinnastaan, mutta saamiemme tietojen mukaan päätös tulee olemaan erittäin huono.
Valtiosihteerien tarkoituksena on vähentää ministerien työtaakkaa ja avustaa näitä ”asioiden sisällölliseen valmisteluun liittyvissä tehtävissä”. Käytännössä uusien virkojen perustaminen tarkoittaa lähinnä ministerien nykyisten avustajien palkan kaksinkertaistamista.
Monet kiittelevät valtiosihteerien demokratiaa tukevaa vaikutusta. ”Tämä on hieno osoitus siitä, miten hallintoa kangistetaan, vastuun rajoja hämärretään ja ministereille jää enemmän aikaa puhallella muniin. Kerta kaikkiaan sitä mitä on toivottu”, kertoo harvoin haastatteluja antava Eliitti.

3 vastausta aiheeseen “Kansa tyytyväinen poliittisiin valtiosihteereihin”

Lehdellä tuntuu olevan yksinoikeus eliitin, markkinavoimien ja jumalan haastatteluihin. Kertokaapa medialle, miten te sen teette.

Lehden toimittajat ovat vain hyvissä väleissä maailmankaikkeuden söpöimpien eläinten eli Kongon mandrillien kanssa. Myös kaikki silmäätekevät haluaisivat olla, ja erityisesti kun toimittajat ovat ulkoiluttamassa lemmikkejään niin ympärillä pyörii jos minkäkinlaista julkkista, poliitikkoa ja muuta eliittiin kuuluvaa. Mandrillien bruttokansantuotetta lisäävä efekti on suorastaan tähtitieteellinen. Tietenkin kaikki jumaluustason oliot arvostavat mandrillien hyvää hoitoa ja juttelevat herkässä mielentilassa kaikenlaista ja vastaavat kysymyksiinkin ihan huomaamatta. Kylpyammeessa lojuva alligaattori lemmikkieläimenä saa myös jumaluudet suopealle tuulelle.

No voi hyvänen aika. Jätähän ne mandrillit jo rauhaan.

Read previous post:
Ulkoministeriölle moitteita hitaasta toiminnasta viikonlopun myrskyn aikana

(KITEE, KKO) Suomen hallitus ja ulkoministeriö keräävät kitkerää palautetta toiminnastaan lauantaina ja sunnuntaina Suomenlahdella raivonneen talvimyrskyn suhteen. Useissa tiedotusvälineissä esiintyneet...

Close