Kategoriat
Sää

EU järjestää hätäapukonsertin hirmumyrsky Gudrunin uhreille

(BRYSSEL) Euroopan unionin viimeöisessä kriisipalaverissa päätettiin yksimielisesti järjestää hätäapua Suomeen lauantain ja sunnuntain tietämillä odotetun hirmumyrsky Gurdunin uhrien auttamiseksi. Asiasta tiedotti EU:n vastaperustetun sää- ja katastrofivaliokunnan sadanpäämies Anne-Mari Kaskelotti.
”Nyt ei pääse media meitä enää mollaamaan, ettei olla muka opittu viimeisistä mokista. Mm. Rammstein, Sakari Kuosmanen ja Janne Ahonen nousevat lavereille tänään klo 15.00 Tukholman Globenissa ja tapahtuman tulot ohjataan suoraan meidän valiokunnan taskujen kautta suoraan Suomeen kriisin uhreille. Merkittävää tässä on se, että koko katastrofia ei ole vielä edes tapahtunut, kun ruokapaketit on jo toimitettu ja osa syötykin. Lisäksi meidän puhelinnumeroihin voi soitella, niihin on varattu rauhoittavaa hissimusiikkia tuntikausiksi. Kirkko on luvannut perua koko kevään juhlapyhät enkä menisi kyllä vielä juhannusvihtojakaan näillä puheilla sitomaan, on meinaan sekin katkolla. Tätä varten ollaan harjoiteltu, ja nyt ollaan valmiina.”
Suomen merentutkimuslaitos tiedotti myrskystä ja poikkeuksellisen korkeista aalloista perjantaina. Gudrunin nostattamien aaltojen kuvitellaan paikoin nousevan yli 20-metrisiksi. Merkitsevän aallonkorkeuden arvoidaan nousevan 10 metriin. ”Kohta on aika paska keli ja kyrpiihän se”, kommentoi peruskommentaattori Puistokemisti Siikajoen rannikolla tähystäen.

3 vastausta aiheeseen “EU järjestää hätäapukonsertin hirmumyrsky Gudrunin uhreille”

Nyt on hyvä hetki myös panikoida ihan vitusti, julistaa apokalypsiä ja ruuhkauttaa hätäkeskuksen linjat.

Menin Kontulan ostarille kyselemään avustuspaketteja mutta ainakin Kontumarket (KKK) oli kiinni. Kysyin sitten paketteja eräältä herralta joka seisoskeli London Pubin edessä. Se antoikin mulle aika pienen paketin ja kertoi osoitteen Kontulankaarella, jonne se piti toimittaa. Aattelin että voihan sitä humanitäärisäkin työtä tehdä näin hädän hetkellä. Ja mikäs mulla ollessa itsellä – kotona oli neljä banskua ja tvelvpaski karhua. Vein siis paketin annettuun osoitteeseen ja siellä joku ”Reiska” antoi mulle käteen kymppitonnin! Aika hyvä liksa pienen avustuspaketin toimittamisesta. Menin sitten Kontulan Piza&Kebabberiaan juhlimaan suurta lisäansiotani ja tilasin kalleimman pizzan mitä listalta löytyi. Se ei kylläkään ollut pizza vaan rullakebab, joka maksoi kaljan kanssa yli kympin! Tulipahan kerrankin syötyä raflassa sitä kaikkein kalleinta. Harmi vaan kun kaikki paikan lehdet olivat viime vuodelta…

Read previous post:
Allawi vakuuttaa: Irakin vaalit järjestetään

(BAGDAD AM MAIN) Irakin pääministeri Ijad Allawi vakuuttaa, että maassa voidaan jatkuvasta väkivallasta huolimatta järjestää vaalit tammikuun loppupuolella. Allawin mukaan...

Close